معاون پارلمانی رییس جمهوری: جوانان اهل قلم و کتابت باشند

تهران- ایرنا - معاون پارلمانی رییس جمهوری در آیین اختتامیه دومین جایزه کتاب سال جوانان گفت: جوانان ما باید اهل قلم و کتابت باشند و بی جهت نیست کتاب را حافظه بشریت نامیده‌اند.

به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی روز سه شنبه در آیین اختتامیه دومین جایزه کتاب سال جوانان در تالار وحدت اظهار کرد: امیدوارم که به قرآن و نهج البلاغه تمسک کنیم. در محضر علامه جعفری که بودیم درس نهج‌البلاغه به ما می‌دادند چه زیبا بود آن شیوه درس دادن و  به آدم احساس خوبی دست می‌داد. امروز به آن اندیشمندان از طریق آثارشان دسترسی داریم.  دسترسی به امثال علامه جعفری و حسن زاده آملی از طریق کتاب میسر است.

وی افزود: برای تشویق و ترغیب مردم به مطالعه جشنواره‌ها و این گونه جلسات بسیار موثر است. آثار  بزرگان را تحلیل و تفسیر  و مطالعه کنیم. درست است که در سطح در شرایط اقتصادی خاصی هستیم و مشکلاتی داریم ولی نمی‌توانیم نسبت به فرهنگی بی‌تفاوت باشیم.

حسینی یادآور شد: خوشبختانه رییس جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش فرهنگ اهتمام و حساسیت ویژه‌ای دارند و انتظار این است که گام های بلندی برداشته شود و اگر در این رابطه دچار رکود هستیم یک تحول و پویایی شکل بگیرد. اگر این پویایی به وجود آید خیلی از کارها انجام می شود. نباید فقط مشکلات و کمبودها را ببینیم، فرصت‌ها را هم باید استفاده کنیم.

معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: با توجه به شناختی که از حوزه فرهنگ دارم، گرچه در بخش پارلمان مشغول هستم  ولی در راستای اعتلای فرهنگ تمام توانم را خواهم گذاشت و در خدمت فعالان این حوزه هستم.

وی با بیان اینکه بسیاری بر این باورندکه تاثیر کتاب از معلم و استاد اثرش بیشتر است، افزود: بسیاری از کسانی که به جای رسیدند از طریق مطالعه و عشق و علاقه ای که به کتاب داشتند بوده است. توان و به روز بودن توانی که رهبر معظم انقلاب ریشه در مطالعه مداوم ایشان دارد. رهبری با وجود مشغله و مسئولیت‌های زیاد از مطالعه جدیدترین کتاب‌ها نمی‌گذرند.

حسینی ادامه داد: مقام معظم رهبری همیشه ایده های جدیدی را مطرح می‌کنند که بخش زیادی از این مسئله به مطالعه کتب جدید توسط ایشان بر می‌گردد.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: زایش فکر جدید و پاسخ به ابهامات، شبهات و سوالات ذهن را مطالعه می‌دهد.  جوانان ما باید اهل قلم و کتابت باشند و  بی جهت نیست کتاب را حافظه بشریت نامیده‌اند.  

به گزارش ایرنا، در دومین جایزه کتاب سال جوانان، آثار در موضوعات ده‌گانه رده‌بندی "دیویی" و نیز گروه کودک و نوجوان ارزیابی و داوری شد.  در این دوره، هزار و ۱۲ عنوان مورد ارزیابی قرارگرفت که پس از داوری مرحله اول ۸۱ عنوان کتاب به مرحله دوم راه یافت. از میان آثار یادشده، پس از ارزیابی دقیق و علمی هر اثر توسط حداقل دو نفر از داوران، ۱۳ عنوان کتاب، «برگزیده» و ۲۸ عنوان کتاب «شایسته تقدیر» شناخته شد.
 
داوری و ارزیابی آثار این دوره از جایزه کتاب سال جوانان را ۶۸ تن از استادان و پژوهشگران دانشگاهی، حوزوی و مراکز مختلف پژوهشی و علمی به عهده داشتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha