به گزارش ایرنا؛ «اریک اووسو بواتنگ» شامگاه سهشنبه در بازدید از شهرک صنعتی مبلمان منبت حاجیآباد و بازار مبل ملایر اظهار داشت: بازدید از این شهرک دید بهتری نسبت به این هنر در ایران به من داد.
وی افزود: برای من بسیار جالب توجه بود که تمامی مراحل کار با دست انجام میشود و این یک هنر دستی واقعی و قابل احترام است.
سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد کرد: برای تبادل هر چه بیشتر این هنر بین ۲ کشور، هنرمندانی از ملایر به کشور غنا و افرادی از غنا در این شهرستان حضور پیدا کنند تا ظرفیتها را شناخته و در حوزه صادرات گام بهتری برداریم.
اووسو بواتنگ با اشاره به سفر ۲ روزه خود به استان همدان با دعوت اتاق بازرگانی، تبادل تجاری بین ۲ کشور را مفید دانست و بیان کرد: انتظار میرود هر ۲ کشور روابط سیاسی و تجاری بهتری را برای یکدیگر ترسیم کنند و این امر بدون حضور بخش خصوصی امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به برگزاری جلسههای متعدد به منظور تحکیم روابط اقتصادی بین ۲ کشور ادامه داد: این فرصت برای ما فراهم شد تا روابط مستحکمتری برای کشف بیشتر نظرات یکدیگر و تبادل پیشنهادات تجاری داشته باشیم.
سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران همچنین بازدید از کارخانه فرآوری کشمش را نیز مثبت ارزیابی کرد و افزود: بازدید از کارخانه کشمش ملایر ظرفیت بالای صادرات این محصول را نشان داد و امیدواریم در این زمینه تبادل نظر بیشتری داشته باشیم.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر نیز گفت: سفیر غنا سفر ۲ روزهای را به دعوت اتاق بازرگانی همدان به این استان دارد که با توجه به ۲ برند جهانی ملایر در منبت و انگور، سفیر غنا عصر /سهشنبه/ از کارگاههای تولیدی مبلمان در شهرک صنعتی، نمایشگاهها، بازار مبل و کارخانههای فرآوری کشمش بازدید کرد.
"حسین فارسی" اظهار داشت: سفیر غنا در بازدیدهای امروز پیشنهاد کرد با توجه به شرایط آب و هوایی این کشور و وضعیت مطلوب آن از نظر بارندگی و تولید چوب، به ازای واردات چوب به ایران، مبلمان منبت به کشور غنا صادر شود.
وی همچنین حضور هنرمندان ملایری به غنا و حضور افرادی از این کشور به شهرستان ملایر برای فراگیری آموزش هنر منبت و سرمایهگذاری در زمینه احداث کارخانه در کشور غنا را از دیگر پیشنهادات سفیر غنا عنوان کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ملایر نیز در حاشیه این بازدید گفت: در راستای افزایش صادرات پیشنهادهای بسیاری برای اعزام مسئولان اقتصادی وزارتخانهها توسط رئیس اتاق بازرگانی استان همدان انجام و این سفر ۲ روزه تدارک دیده شد.
"حمید بهرامی" بازدید سفیر غنا از ظرفیتهای ویژه انگور، کشمش و مبلمان منبت ملایر را فرصتی برای توسعه صادرات دانست و افزود: بازدید امروز فرصتی مغتنم و تلاش برای افزایش صادرات مبلمان منبت و کشمش این شهرستان با کشور غنا است.
وی با بیان اینکه علاوه بر مبل و منبت، فعالان تولید و صادرکنندگان کشمش، در حال عرضه این محصول در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ دبی هستند، ادامه داد: ملایر با تولید سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور و بیش از ۵۰ هزار تن کشمش، رتبه نخست صادرات استان را دارد و کشمش این شهرستان به کشورهای اروپایی، روسیه، عمان و امارات و کشورهای همسایه صادر میشود.
رئیس هیات مدیره بازار مبل ملایر نیز با اشاره به فعالیت ۹ هزار منبتکار و استادکار حرفهای در این شهرستان و تولید بیش از ۶۵ درصد مبلمان منبت کشور در ملایر بیان کرد: هم اکنون بیش از ۲۰ هزار نفر در بیش از پنج هزار کارگاه تولیدی ثبت شده در این شهرستان مشغول فعالیت هستتد.
"یدالله کریمی" ادامه داد: هنر صنعت مبلمان منبت ۳۲ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است و محصولات تولیدی شهر جهانی مبلمان منبت به کشورهای حاشیه خلیجفارس، استرالیا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی صادر میشود.
به گزارش ایرنا؛ سفیر غنا در جمهوری اسلامی ایران عصر روز سهشنبه در سفر به شهرستان ملایر از کارگاههای تولید مبلمان منبت در شهرک صنعتی مبلمان، نمایشگاههای مبلمان، بازار مبل ملایر و کارخانهفرآوری کشمش بازدید کرد.
شهرستان ملایر دارای ۲ عنوان جهانی انگور و مبلمان منبت است.
سفیر غنا امروز چهارشنبه با استاندار همدان دیدار می کند.
نظر شما