تغییرات اقلیمی بلای جان طبیعت؛ خسارت سنگین به صنعت تولید عسل فرانسه

تهران-ایرنا- تغییرات آب و هوایی که بر جهان و اروپا تاثیر منفی گذاشته، تولید محصولاتی چون عسل را در برخی کشورهای این قاره از جمله فرانسه با کاهش شدید مواجه ساخته است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روزنامه گاردین، پرورش‌دهندگان زنبور عسل و تولیدکنندگان عسل در فرانسه انتظار دارند که همزمان با مواجهه با تغییرات آب و هوایی، با بدترین میزان محصول طی دهه‌های اخیر در سال ۲۰۲۱ روبرو شوند.

این پرورش‌دهندگان اعلام کردند که وضعیت نامساعد آب و هوا به واسطه تغییرات جوی باعث شده تا زنبورها نتوانند عسل تولید کنند.

اتحادیه پرورش زنبور و تولید عسل فرانسه اعلام کرد که براساس اطلاعات دریافتی انتظار دارد که محصول عسل سال ۲۰۲۱ بین ۷ تا ۹ تن باشد که یک سوم محصول سال ۲۰۲۰ خواهد بود.

کریستین پونس رئیس این اتحادیه اعلام کرد: این بدترین محصول عسل در تاریخ سازمان ما و بدترین محصول حداقل در ۵۰ سال اخیر است.

وی خاطر نشان کرد که پرورش دهندگان عسل در سراسر اروپا به شدت به دلیل بدی آب و هوا آسیب دیده‌اند و تغییرات آب و هوایی تاثیر ماندگاری بر تولید عسل خواهد داشت.

این اتحادیه اعلام کرد که ۲۰۲۱ سال فاجعه باری برای صنعت تولید عسل خواهد بود و حجم صادرات سال جاری بسیار کم خواهد بود.

پونس اظهار کرد: تغییرات آب و هوایی کم کم بر صنعت و کسب و کار ما تاثیر گذاشته است.

بحران آب و هوایی بزرگترین چالشی است که بشر با آن مواجه شده است. مساله‌ای که نیازمند ایجاد تحولات بنیادین در نحوه تولید، مصرف، حمل و نقل و به طور کلی زندگی انسان در جهان است؛ انسانی که با دست های خود، سلامتی، رفاه و زندگی بر روی سیاره زمین را به خطر می اندازد.

در چنین وضعیتی شهرها نقش پررنگ تری دارند. زیرا نیمی از جمعیت جهان که در شهرها زندگی می کنند، ۷۰ درصد مواد غذایی تولیدشده در جهان را به مصرف می رسانند. بنابراین به تدریج شهرهای بیشتری در جهت ایجاد تغییرات لازم تلاش می کنند تا به یک سبک غذایی کافی، پایدار و سالم برای تمام جمعیت جهان دست یابند و به همین دلیل بر تولید فصلی و محلی در جهت کاهش گازهای گلخانه ای و آلاینده ها متمرکز می شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha