امام جمعه کرمانشاه: وحدت اساس موفقیت و پیشرفت کشورهای اسلامی است

کرمانشاه- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، وجود پیامبر اسلام (ص) را مرکز ثقل وحدت مسلمانان دانست و گفت: وحدت و انسجام، اساس موفقیت، پیشرفت و کمال کشورهای اسلامی است.

به گزارش ایرنا، آیت الله «مصطفی علما» روز چهارشنبه در آیین هفته وحدت که به همت سپاه حضرت نبی اکرم (ص) در حسینیه ثارالله کرمانشاه برگزار شد، افزود: اسلام مُهَیمِن است، یعنی برتری بر همه ادیان دارد و به همین دلیل مسلمین در پناه این بزرگترین دین الهی احساس امنیت می کنند.

وی اظهار داشت: رمز موفقیت اسلام و رسول مکرم اسلام (ص) این است که فطرت انسان ها را زنده می کند و  سِّر این کار و موفقیت فطری بودن کار حضرت رسول است، لذا ما مسلمان ها هیمنه بر عالم داریم چون اسلام فوق همه حرف هاست، یعی حرف پیامبر(ص) حرف خداست و متکی به وحی است و اشراف بر همه امور دارد.

آیت الله علما تأکید کرد: امروز خوشبختانه وحدت در بین مسلمانان قابل توجه است و این از هیمنه اسلام است، زیرا اسلام حرف دارد و حرف فطرت را می زند، امروز هیچ جای دنیا مثل اسلام حرف ندارد و به همین خاطر پیامبراکرم (ص) می فرمایند: «من دست پرورده مستقیم خداوند هستم.» 

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه درباره اهمیت و نقش وحدت تصریح کرد: آن چیزی که ما را در دنیا مطرح کرده و عظمت بخشیده وحدت است، امام راحل منادی وحدت بود و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) منادی وحدت است و به برکت وجود حضرت ایشان و سخنان روشنگرانه ایشان وحدت، در تارو پود سرزمین های اسلامی در حال شکل گرفتن است.

وی اظهار داشت: همین وحدت است که دشمن را به زانو در می آورد، اسلام سرمایه دار است و ما با سرمایه اسلام می توانیم جهان را بر مدار عدالت اداره کنیم، چون تمام سرفصل های گفتمان امامین انقلاب اصل اسلام و قرآن و پیامبر(ص) است.

آیت الله علما افزود: اصلاً انقلاب اسلامی و پیروزی آن و موفقیت در دفاع مقدس مرهون اسلام و آموزه های عظیم اسلام است، چون هرکس بر طریق اسلام حرکت کرده هرگز ضرر نکرده است.

هفته وحدت فاصله میان ۱۲ ربیع‌الاول سالگرد میلاد پیامبر اسلام (ص) بنابر روایات اهل سنت، تا ۱۷ ربیع‌الاول تاریخ ولادت حضرت محمد (ص) بنابر روایات شیعه است. هفته وحدت در سال ۱۳۶۰ توسط امام خمینی (ره) به این نام شناخته شد.

استان کرمانشاه دارای ۲ میلیون نفر جمعیت است که بیش از ۲۳ درصد آنها را برادران و خواهران اهل تسنن تشکیل می دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha