به گزارش ایرنا، سرهنگ تقی کبیری عصر چهارشنبه در جلسه ستاد راهبری تصادفات استان به ریاست سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان در سالن جلسات یادگار امام(ره) استانداری ابراز داشت: تکمیل جاده نظامی سمنان، محور سمنان-فیروزکوه، سمنان به سرخه، ۳۰ کیلومتر انتهای شرقی استان از عباس آباد تا کاهک، و تکمیل و راه اندازی ۱۰ کیلومتر در دست احداث محور دامغان- جندق از جمله انتظارات پلیس راه استان برای کاهش تصادفات است.
وی بیان کرد: نیمه نخست امسال ۱۰۸ مورد تصادف فوتی در راه های برون شهری استان سمنان رخ داد.
وی بیان کرد: با توجه به اقدامات مطلوب صورت گرفته، در ۶ ماه نخست امسال، تصادفات منجر به فوت در جادههای استان سمنان ۱۱ درصد کاهش یافت.
وی ادامه داد: ۶ ماهه نخست سالجاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته تردد در جادههای استان سمنان ۲.۴ درصد افزایش داشت.
رئیس پلیس راه استان سمنان تصریح کرد: ۱۱ پاسگاه پلیس راه در جادههای استان مستقر است و ۳۰ کیلومتر آزادراه، ۶۶۰ کیلومتر بزرگراه، ۳۴۶ راه اصلی، ۵۶۴ کیلومتر راه فرعی و ۲۱۳۷ راه روستای در استان وجود دارد.
کبیری یادآور شد: تعداد کل تصادفات در راه های استان سمنان شامل فوتی، جرحی و خسارتی در ۶ ماه نخست امسال ، نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد کاهش داشت.
کبیری خاطرنشان کرد: تعداد تصادفات فوتی سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸، تعداد ۷۸ مورد برابر با ۲۸ درصد کاهش داشت.
رئیس پلیس راه استان سمنان گفت: واژگونی و خروج از جاده با ۴۸ درصد، بیشترین فراوانی را از نظر نوع تصادفات فوتی در راه های استان در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ به خود اختصاص داده است.
راه، وسیلهنقلیه و راکب سه مولفه مهم در تصادفات است
فرمانده نیروی انتظامی استان سمنان نیز در این نشست گفت:راکب، وسیلهنقلیه و معبر سه مولفه اصلی در تصادفات است و باید به منظور کاهش تصادفات هر سه مولفه مورد توجه باشد.
سردار عبدالله حسنی تاکید کرد: برای کاهش تصادفات در راه های درون شهری و برون شهری استان، نیاز است در کنار تلاش برای رفع نقص نقاط حادثهخیز و توجه به ایمنی خودروها، در جامعه بیش از پیش در زمینه رانندگی صحیح فرهنگسازی شود.
نظر شما