«علیرضا مدرکیان» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر ساختمان هایی که پزشکان در آن مستقر هستند کارکرد مسکونی دارد که به اسم تجاری و با قیمت گزاف در اختیار پزشکان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: کوچک بودن فضای مطب و محل انتظار بیمار، مجهز نبودن به تهویه، رعایت نکردن استانداردهای لازم، مجهز نبودن به آسانسور یا پیش بینی نکردن آسانسور به تعداد لازم و آسانسور حمل بیمار از جمله اشکالات ساختمان های پزشکان این شهرستان است.
رییس سازمان نظام پزشکی همدان افزود: حتی پله اضطراری برای این ساختمان ها پیش بینی نشده تا در صورت بروز حادثه یا اتفاقی افراد حاضر در ساختمان بتوانند محل حادثه را به راحتی و به سرعت ترک کنند.
مدرکیان اضافه کرد: شهرداری هیچگاه از نظام پزشکی در زمان صدور پروانه ساخت ساختمان پزشکان استعلام و نظرخواهی نکرده است در حالیکه باید این تعامل و تبادل نظر برای بهبود وضعیت ساختمان های پزشکان، رفع مشکل فضا و سالن انتظار صورت گیرد.
رییس سازمان نظام پزشکی همدان میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در این اماکن را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: هم اینک درصد بالایی از مطب پزشکان پروتکل های ابلاغی را به طور کامل اجرا می کنند.
مدرکیان افزود: فاصله گذاری اجتماعی در مطب ها به خوبی رعایت می شود و پذیرش بیماران نیز به تواتر و با فاصله زمانی مشخص صورت می گیرد.
وی ادامه داد: سیستم نوبت دهی در بیشتر مطب ها به صورت اینترنتی شده است و افراد بدون نیاز به حضور در مطب می توانند به صورت اینترنتی کار خود را پیش می برند.
حدود یک هزار مطب پزشک در همدان وجود دارد.
نظر شما