دکتر محمد علی زلفی گل روز جمعه در حاشیه اختتامیه همایش " آینده روشن" ویژه رتبههای برتر کنکور سراسری رشته ریاضی که در مشهد برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این وزارتخانه بر اثرگذاری بیشتری در موضوعات مختلف دانشگاهی از جمله موضوعات فرهنگی و پرورشی تا بر طرف شدن کمبودهای دوران آموزش غیر حضوری دانشگاهها تاکید دارد.
از اسفند سال ۹۸ با شیوع ویروس کرونا و همه گیری بیماری کووید-۱۹ آموزش در دانشگاه های کشورمان شکل تازه ای به خود گرفت و وارد عرصه مجازی و الکترونیکی شد به طوری که در نیمسال نخست سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ برای چهارمین ترم متوالی مراکز آموزش عالی ، آموزش مجازی را در پیش گرفته اند که امید است در سایه واکسیناسیون، مردم کشورمان به زودی شاهد برگزاری حضوری کلاسهای آموزشی در دانشگاههای کشور باشند.
وی ادامه داد: دانشجویان قشر فرهیخته جامعه هستند و به احترام علم سعی میکنند علیه ویروس کرونا واکسن بزنند و در این زمینه پیشتاز هستند.
وزیر علوم در پاسخ به سوالی در مورد حمایت وزارت علوم از نخبگان اظهارکرد: بهترین کمکی که وزارت علوم میتواند به جوانان نخبه کند نخبه گزینی، نخبه پروری و نخبه گماری است.
او توضیح داد: تلاش میشود تا بهترین دانشجویان برای تحصیل در دانشگاهها انتخاب شوند و شرایط برای شکوفا شدن استعدادهای آنها مهیا شود و این افراد در جای مناسب خودشان قرار گیرند و به کاری گماشته شوند که بتوانند در جامعه اثر بخشی بیشتری پیدا کنند.
نظر شما