«طیب میرزایی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: با آغاز بهکار این واحدهای تولیدی و صنعتی، شمار صنایع کوچک و متوسط فعال استان به ۲ هزار و ۱۰۰ مورد رسید.
وی با بیان اینکه راهاندازی واحدهای صنعتی راکد در استان مرکزی از سال ۹۴ کلید خورده است توضیح داد: شمار صنایع راکدی که امسال به چرخه تولید بازگشتهاند در این استان ۳۵ واحد است و در مجموع ۶ سال اخیر ۳۹۴ واحد تولیدی راکد با حمایت نهادهای مختلف اجرایی به خصوص شرکت شهرکهای صنعتی استان حیات مجدد یافتند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی اظهار داشت: ایجاد شهرک صنعتی شهید حاج«قاسم سلیمانی» به مساحت ۲ هزار هکتار در شهرستان زرندیه، عقد تفاهمنامه با شرکت برق منطقهای باختر برای راهاندازی پست برق در شهرکها و نواحی صنعتی مامونیه، خیرآباد و نخجیروان برای تامین برق به میزان ۱۳۵ مگاوات و توسعه شهرک صنعتی محلات به مساحت ۸۰۰ هکتار از مهمترین برنامههای این شرکت در سال جاری است که تا پایان سال عملیاتی میشوند.
میرزایی کمبود زمین، وجود محدودیتهای زیست محیطی، کمبود زمین صنعتی دارای زیرساخت، کسری یکهزار و ۴۵۰ لیتر برثانیه آب و کسری ۵۱۶ مگاوات برق در شهرکها و نواحی صنعتی استان مرکزی را از مهمترین مشکلات فعالان صنعتی و یا متقاضیان سرمایهگذاری در این استان عنوان کرد.
۳۳ شهرک و ناحیه صنعتی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما