به گزارش خبرنگار ایرنا از مسکو، «مهدی میر اشرفی»در این نشست بر تکمیل هر چه سریعتر زیرساختهای دریایی و جادهای برای افزایش صادرات و واردات از مبادی ورودی خروجی کشورمان و افزایش و توسعه ناوگان کشتیهای در دریای خزر و تسهیلات بیشتر گمرکی،تاکید کرد.
وی با بیان اینکه ما سه گلوگاه برای صادرات و واردات در مرزهای شمالی کشور داریم، افزود: کشور ما نیازمند قوی کردن زیرساختهای ترانزیتی با کشورهای همسایه است و در همین راستا باید پایانه های مرزی را ایجاد و نوسازی کنیم.
وی با بیان اینکه قرن ۲۱ از نظر اقتصادی قرن آسیاست؛ افزود: بنادر بزرگ دریایی در آسیاو شرق آسیاست و بر همین اساس در صورتی که زیرساخت های حمل و نقل را تقویت کنیم کشور ما نیز سود زیادی خواهد برد.
ایران قابل تحریم کامل نیست
میراشرفی در این نشست گفت: دشمنان قادر نیستند جمهوری اسلامی ایران را به طور کامل تحریم کنند به این خاطر که دارای مسیرهای زمینی و دریایی با ۱۵ کشور است .
وی افزود: ما تنها کشوری هستیم که امکان عبور کریدور شمال- جنوب و شرق- غرب را داریم بنابراین ضرورت دارد که نسبت به تکمیل زیرساخت های حمل و نقل برای ارزآوری تسریع کنیم.
میراشرفی افزود: با احداث زیرساختها در خزر و همچنین حمل و نقل ترکیبی می توانیم اقتصاد خود با روسیه و اروپا را توسعه دهیم و میلیاردها دلار نصیب کشور کنیم
در این نشست، میر اشرفی رئیس کل گمرک ایران ضمن تشریح برنامه ریزی های گمرک کشور جهت تسهیل مناسبات تجاری با همه کشورها بویژه روسیه، توضیحات کاملی را در پاسخ به پرسش تجار و فعالان تجاری ارائه داد.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز با اشاره به رویکرد سران جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه مبنی بر گسترش همه جانبه روابط دو کشور بخصوص اقتصادی و تجاری ، آخرین وضعیت تعاملات اقتصادی و تجاری بین تهران - مسکو و بستر سازی های انجام شده جهت تعمیق بیش از پیش این مناسبات را تشریح کرد.
در ادامه، تجار و فعالان اقتصادی حاضر در این جلسه با تاکید بر ظرفیت های موجود ، نکات و موضوعات مختلف مورد نظر خود در رابطه با ضرورت ارائه تسهیلات بیشتر به تجار و اصلاح قوانین جهت تسریع در فرایند ترخیص کالا در گمرکات بمنظور تعمیق تعاملات تجاری و اقتصادی بین دو کشور را یاد آوری کردند.
نظر شما