به گزارش یکشنبه شب دانشگاه علوم پزشکی یزد سید ابراهیم سلمانی افزود: از یکهزار و ۴۹ نمونه گرفته شده از افراد مشکوک به کرونا در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی مطابق استاندارد سازمانی جهانی بهداشت، ۳۰۰ بیمار مبتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان شناسایی شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۳۷ نفر به دلیل وخامت حال عمومی در بیمارستان های استان بستری شدند و ۲۶۳ نفر هم به دلیل خفیف بودن بیماری در منزل دوران نقاهت را طی می کنند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: هم اکنون ۴۱۴ فرد مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، ۹۱ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات دریافت می کنند.
همچنین معاون فنی مرکز بهداشت یزد امروز در مهریز گفت: از ابتدای طرح واکسیناسیون همگانی علیه کرونا تاکنون ۵۵ درصد جمعیت استان در مجموع ، ۲ دُز واکسن این ویروس را تزریق کرده اند.
اعلام این آمار حکایت از خیز یزدی ها به تزریق دز دوم واکسن علیه کرونا که منشای بیماری کووید ۱۹ است، را نشان می دهد.
به گفته کارشناسان سازمان جهانی بهداشت و متخصصان ایرانی در حالت خیلی خوش بینانه با رسیدن این عدد به ۷۰ درصد ایمنی همگانی حاصل می شود و با افزایش آن به ۸۵ درصد نه تنها سبب کاهش شیوع ویروس کرونا، بلکه کمتر شدن مراجعه افراد مبتلا به مراکز درمانی، کاهش تعداد افراد بستری در بیمارستان ها و حتی مرگ و میر شهروندان ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ می شود و زندگی شهروندان حالت عادی پیدا می کند .
به گزارش ایرنا، دکتر مسعود شریفی عصر یکشنبه در نشست فوقالعاده ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای مهریز افزود: تاکنون در مجموع یک میلیون و ۱۸۰ هزار دز اول و دوم واکسن کرونا در استان تزریق شد.
وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار تاکنون ۸۵ درصد افراد بالای ۱۸ سال نوبت اول و ۵۵ درصد هم ۲ دز واکسن دریافت کردند امیدواریم با همکاری مردم تا پایان آبان ماه جاری این عدد به بیش از ۸۰ درصد برسد.
این مسئول اظهار کرد: دانشآموزان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال استان ۷۱ درصد واکسن دریافت کردند که آمار نسبتا خوبی است ولی باید با همکاری مدرسه و فرهنگیان این عدد افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد ،این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود.
حدود ۸۰ درصد افراد مبتلا بدون نیاز به درمان خاصی از این بیماری بهبود مییابند، برخی گزارشها نشان میدهد که ویروس کرونا حتی از افرادی که هیچ علایمی ندارند قابل انتقال است و میزان انتقال از این طریق هنوز مشخص نیست که تحقیقات در این زمینه جریان دارد.
نظر شما