۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 84517072
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سند تحول حوزه هنری کردستان تدوین می‌شود

۳ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶
کد خبر: 84517072
سند تحول حوزه هنری کردستان تدوین می‌شود

سنندج- ایرنا- دبیر کارگروه تحول معاون راهبری استانهای حوزه هنری گفت: سند تحول حوزه هنری کردستان در راستای بهره‌برداری هر چه بهتر از ظرفیت‌های این استان تدوین می‌شود.

به گزارش ایرنا، سعید لشکری روز دوشنبه در نشست بررسی نقشه تحول حوزه هنری کردستان اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی حوزه هنری در مدیریت جدید، تدوین نقشه تحول با برش استانی است که در این راستا تاکنون نقشه تحول در ۱۰ استان کشور تدوین و نهایی شده و کار برای تدوین نقشه در سایر استانهای کشور نیز به عنوان یکی از اولویت های حوزه هنری در حال پیگیری است.

وی هدف اصلی از تدوین این نقشه  را برنامه ریزی و تدوین چشم انداز فعالیت‌ها و برنامه‌های حوزه هنری استانی اعلام کرد و افزود: در همین راستا تلاش می شود، متناسب با ظرفیت هر استان، یک مسیر مشخص برای توسعه و تقویت فعالیت‌های استانی طراحی شود.

دبیر کارگروه تحول معاون راهبری استانهای حوزه هنری اضافه کرد: وجود این نقشه یا سند تحول در هر استان باعث می شود محوریت فعالیت‌ها و برنامه‌های استانی حوزه‌ هنری مشخص شده و در نهایت بعد از پروسه‌ای سه ساله، یکی از نیازهای مهم هر استان در بخش فرهنگ و هنر انقلابی از سوی حوزه هنری پاسخ داده شود.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص استان در عرصه فرهنگ و هنر، افزود: نگاه حوزه هنری به استانهایی همچون کردستان به دلیل شرایط موجود ویژه است و به همین دلیل تلاش می‌شود تا در یک چهارچوب مشخص و بعد از بررسی‌های کارشناسی با استفاده از نظرات نخبگان و اندیشمندان استان، به یک خروجی واحد و مشخص در این بخش برسیم.

لشکری به ظرفیت‌های بالای حوزه هنری استان اشاره و یادآور شد: امروز حوزه هنری کردستان در بخش‌های مختلف عملکرد ویژه‌ای داشته است که به عنوان نمونه اقدامات انجام شده در رشته دف قابل تقدیر و ویژه است و به همین دلیل ما در نگاه تحولی ابتدا به دنبال تقویت این ظرفیت‌ها و در قدم بعدی به دنبال پوشش نقاط ضعف احتمالی هستیم.

وی افزود: با مشارکت خود کارکنان حوزه هنری کردستان، با بررسی‌های مختلف کارشناسی سعی می‌شود تا یکی از ظرفیت‌ها و استعدادهای ویژه این استان را به عنوان محور اصلی قرار داده و برای رسیدن به نقطه مطلوب برنامه ریزی لازم را انجام دهیم.

همراهی اصحاب فرهنگ و هنر مهمترین سرمایه حوزه هنری است

رییس حوزه هنری کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: حوزه هنری کردستان با جلب همراهی و همکاری اصحاب فرهنگ و هنر اقدامات خوبی در راستای کمک به اعتلای فرهنگ و هنر این استان انجام داده است.
سند تحول حوزه هنری کردستان تدوین می‌شود

امین مرادی  با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی استان از سوی حوزه هنری، افزود: در همین راستا هم اکنون پردیس سینمایی بهمن سنندج با هفت سالن نمایش فیلم، استودیو حرفه ای صدا، کتابخانه تخصصی هنر و فضاهای آموزشی به یکی از مکان های مهم فرهنگی در استان و حتی منطقه تبدیل شده است.

وی ضمن تاکید بر لزوم توزیع عادلانه ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در سراسر استان، گفت: در همین راستا بعد از راه‌اندازی سینما آزادی در بیجار و تبدیل آن به پردیس سه سالنه، امسال نیز در یک کار جهادی پردیس سینمایی مهر سقز با سه سالن سینما، گالری و نمایشگاه دائمی کتاب انتشارات سوره مهر راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رییس حوزه هنری کردستان در ادامه به دیگر فعالیت‌های انجام شده در بخش تولید در حوزه هنری استان کردستان اشاره کرد و افزود: در این بخش نیز طی سالهای اخیر قدم‌های بزرگی در حوزه هنری کردستان برداشته شده و این مهم در حال حاضر نیز ادامه دارد.

وی به تدوین دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان به عنوان یکی از اقدامات مهم حوزه هنری در بخش تولید اشاره کرد و گفت: تاکنون چهار عنوان از دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان منتشر شده و در آینده ای نزدیک چهار عنوان دیگر آن نیز منتشر و رونمایی می‌شود.

مرادی با اشاره به طراحی‌های انجام شده در راستای ادامه انتشار مجلدات دانشنامه فرهنگ، هنر و تمدن کردستان، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۰ عنوان دیگر از مجلدات آن نیز در مراحل مختلف تدوین قرار دارند.

وی به دیگر فعالیت‌های تولیدی حوزه هنری استان کردستان در بخش های فیلم کوتا و مستند، کتاب، آلبوم موسیقی و ... اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر شمار زیادی از اصحاب فرهنگ و هنر کردستان با تخصص‌های متنوع با ما همکاری داشته و این همکاری و تعامل آنها بهترین سرمایه برای این نهاد انقلابی است.

رییس حوزه هنری کردستان اولویت اصلی حوزه هنری استان را توجه به فرهنگ و مطالعات پایداری اعلام کرد و یادآور شد: در این بخش نیز اقدامات خوبی انجام شده و کارهای زیرساختی هم برای افزایش تولیدات به ویژه در بخش تاریخ شفاهی آغاز شده است.

وی به ظرفیت ها و استعدادهای بالای استان کردستان در زمینه تاریخ شفاهی اشاره کرد و گفت: کردستان معدن سوژه‌های نابی است و ما تلاش می کنیم که با تربیت یک نسل جوان در این زمینه اقدامات خوبی را اجرایی و عملیاتی کنیم.

مرادی اظهار داشت: با تدوین نقشه و سند تحول حوزه هنری استان، زمینه برای ارتقای فعالیت‌های این نهاد فراهم شده و به همین دلیل با استفاده از نظرات نخبگان استان تدوین این مهم در دستور کار قرار گرفته است.

در جریان سفر اعضای کارگروه تدوین نقشه تحول معاون راهبری استانهای حوزه هنری به کردستان، ظرفیت ها و توانمندی‌های استان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مقدمات لازم برای تدوین نقشه تحول حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان فراهم شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha