حمید مطرودی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:خرداد ماه امسال در مجموع ۱۰ هکتار چای ترش در روستاهای غضبان ، گمبوعه بزرگ ، دهکده از توابع این شهرستان کشت شد و کار برداشت این محصول که جنبه دارویی نیز دارد در روزهای اخیر شروع شده است.
وی پیش بینی کرد در مجموع از سطح زیرکشت حدود ۱۰تن چای ترش از مزارع این شهرستان برداشت شود.
مدیرجهادکشاورزی حمیدیه افزود:برای ترویج و آشنایی کشاورزان با کشت چای ترش ، کلاس های آموزشی انفرادی و چهره به چهره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد ضمن آنکه بازدید حضوری از مزارع سایر شهرستانهای پیشرو در کاشت چای ترش به عمل آمد که منجر به آشنایی بهره برداران با محصول چای ترش و علاقه مندی کشاورزان و کاشت این گیاه دارویی برای نخستین بار دراین شهرستان گردید.
مطرودی با بیان اینکه چای ترش از جمله محصولاتی است که به عنوان یک گیاه دارویی مصرف می شود اظهار داشت:چای ترش گیاهی است که در خاک حاصلخیز بازدهی مناسبی دارد و جزو گیاهان دارویی کم توقع به شمارمیآید و با آب و هوای این منطقه نیز سازگاری دارد.
کشت چای ترش برای نخستین بار در شهرستان کارون در جنوب اهواز انجام شد و هم اکنون سطح کشت این محصول در این منطقه به ۱۵هکتار رسیده است.
چای ترش که به آب کمی نیاز دارد می تواند به عنوان الگوی کشت جایگزین برنج ، درآمد خوبی را نصیب کشاورزان خوزستان در شرایط خشکسالی و تنش آبی کند.قیمت هرکیلوگرم چای ترش(خشک)در بازار ۸۰۰ تا یک میلیون ریال است.
استان خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵میلیون تن محصولات زراعی و باغی مقام نخست کشوری را دارد.
در استان خوزستان حدود ۱۲۴ نوع محصول کشاورزی و باغی تولید میشود که مهمترین آن نیشکر ، چغندرقند ، کلزا و گندم است.
اهواز - ایرنا - مدیرجهادکشاورزی حمیدیه گفت:چای ترش برای نخستین بار در این شهرستان به بار نشست تا گامی برای تنوع بخشیدن به تولیدات کشاورزی این منطقه برداشته شود.
نظر شما