دکتر حمیدرضا جماعتی روز سه شنبه در حاشیه جلسه کمیته علمی ستاد ملی کرونا افزود: بازگشایی باید به تدریج باشد؛ اگر این کار به صورت یک دفعه انجام شود، در صورتی که هنوز به ایمنی جمعی نرسیده ایم، می توانیم شاهد پیک ششم باشیم.
وی ادامه داد: در صورتی که ایمنی به صورت جمعی حاصل شود، به عبارتی زمانی که افراد حداقل ۲ دز واکسن را تزریق کردند، سپس بازگشایی ها به تدریج صورت گیرد.
دبیر کمیته علمی ستاد ملی کرونا اظهار داشت: تزریق واکسن، رعایت پروتکل های بهداشتی و اجرای محدودیت هوشمند عوامل مهم کنترل بیماری هستند.
جماعتی تصریح کرد: اگر این موارد به درستی اجرا نشود، شاهد پیک های بعدی کرونا خواهیم بود.
ایمنی جمعی با تزریق دو دز واکسن ۸۰ تا ۸۵ درصد مردم حاصل می شود
دبیر کمیته علمی ستاد ملی کرونا با تاکید بر اینکه دو موضوع اصلی کنترل بیماری شامل واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است، گفت: هنوز به درصدی که سبب ایمنی جمعی شود، نرسیدیم. با توجه به اینکه ویروس غالب در گردش دلتا است باید ۸۰ تا ۸۵ درصد جامعه واکسینه شوند تا به ایمنی جمعی برسیم.
وی بیان کرد: تزریق یک دز واکسن فقط سبب به وجود آمدن ایمنی نسبی می شود و مردم باید دز دوم را هم دریافت کنند.
جماعتی عنوان کرد: وقتی تعداد بستری ها و مراجعات مردم به مراکز درمانی افزایش پیدا می کند، نشان می دهد تعداد افراد مبتلا هم بیشتر شده است.
وی بیان کرد: مردم باید همچنان به دقت پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و نسبت به آن ساده انگاری نکنند.
وی ادامه داد: در این جلسه در مورد روش های تشخیصی و به روز رسانی این روش ها در بیماری کرونا، قارچ سیاه و دز یادآور واکسیناسیون مواردی مطرح شد.
جماعی افزود: زمان مناسب انجام تست های تشخیصی و نوع تست های کرونا از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آنها پرداخته شد.
وی یادآور شد: مطالعاتی که انجام شده نشان می دهد پنج روز بعد از ابتلا بیشترین میزان مثبت تست می تواند باشد.
نظر شما