به گزارش ایرنا «عابدین خرم» روز سهشنبه طی این سفر یکروزه ابتدا به مجتمع صنعتی «کاوه سودا و آسافلوت»، به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی جنوب آذربایجانشرقی میرود و پس از آن از پروژه آزادراه مراغه – هشترود بازدید خواهد کرد.
مطالبه اصلی مردم و مسئولان مراغه به ویژه نماینده مردم مراغه و عجبشیر از استاندار جدید آذربایجانشرقی در این سفر، فراهمسازی زمینه اشتغال و رونق تولید و تکمیل آزادراه مراغه – هشترود به شمار میرود.
اشتغالزایی بیش از ۲ هزار نفری مجتمع کاوهسودا
مجتمع کاوهسودا و آسافلوت مراغه با اشتغالزایی مستقیم برای ۲ هزار و ۱۰۰ نفر، اکنون دارای چهار خط تولید شامل کربنات سدیم، شیشه، رفلکس و آیینه بوده و بزرگترین خطوط تولید رفلکس و آیینه کشور را داراست.
عملیات اجرایی این مجتمع با سرمایه بخش خصوصی در سال ۱۳۷۹ شمسی آغاز شد و خط تولید کربنات سدیم آن با ظرفیت سالانه ۳۰۰ هزار تن طی سال ۱۳۸۳ بهرهبرداری شد.
خط تولید شیشه این مجتمع نیز با ۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید سالانه در سال ۱۳۸۸، و یک سال پس از آن نیز دو خط تولید آیینه و رفلکس به ترتیب با ۸۰ هزار تن و ۶۶ هزار تن ظرفیت تولید سالانه به مرحله تولید رسید.
به گفته «سعید حُسنی»، معاون مجتمع کاوهسودا و آسافلوت مراغه تولید «بطری شیشهای سبک» نیز در طرح توسعه این مجتمع قرار دارد که زمینه اشتغال بیش از پیش را در سطح شهرستان فراهم خواهد کرد.
تکمیل آزادراه مطالبه اصلی مردم و مسئولان مراغه
اجرای طرح آزادراه مراغه – هشترود به یک عنوان یک مطالبه جدی مردم منطقه سالهاست که در افکار عمومی مطرح میشود اما عملیات اجرایی آن به صورت جدی، حدود ۶ سال قبل آغاز شد.
این طرح با سهم ۶۰ درصدی دولت و ۴۰ درصدی خاتمالانبیاء و بانک سپه اجرا میشود و قطعههای ۲ و سه این آزادراه از پیشرفت ۸۵ درصدی برخوردار است؛ عملیات اجرایی قطعه چهار هنوز آغاز نشده است و قطعه پنجم نیز حدود سه سال قبل کلنگزنی شد.
اخیرا نیز موافقت وزارت راه و شهرسازی مبنی بر مشارکت ۴۰۰ میلیارد تومانی کنسرسیوم بانکی برای تامین سهم دولتی ۴۸ کیلومتر از آزادراه مراغه – هشترود صادر شد.
تکمیل آزادراه مراغه – هشترود نه تنها برای رونق و آبادانی شهرستان های مراغه و هشترود بلکه برای اهالی شمالغرب کشور دارای اهمیت ویژه است زیرا در زمان حاضر سوانح رانندگی متعدد منجر به فوت و خسارت در جاده مراغه – هشترود رخ میدهد.
نظر شما