حمید بهداروندی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه فراخوان این جشنواره از مرداد امسال اعلام شد، افزود: بیش از ۷۰ شاعر از استان های خوزستان، خراسان، گیلان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، تهران، آذربایجان شرقی، اردبیل، همدان، کرمانشاه، زنجان، قم و اصفهان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره شعر در کوچه آفتاب ارسال کردند.
وی ادامه داد:تعدادی از آثار پس از بررسی از سوی انجمن شعر زنده یاد دکتر قیصر امین پور شهرستان گتوند برگزیده شد که از برگزیدگان پس از شعر خوانی در روز هشتم آبان در جشنواره شعر در کوچه آفتاب در محل آرامگاه این شاعر معاصر تجلیل میشود.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی شعر در کوچه آفتاب یادمان دکتر قیصر امین پور در گتوند گفت: این جشنواره با حضور جمعی از مسوولان کشوری و استانی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن شعر قیصر امین پور و ستاد بزرگداشت ستاد بزرگداشت سالگرد قیصر شهرستان گتوند، با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و با رعایت پروتکل های بهداشتی به میزبانی گتوند برگزار میشود.
به گزارش ایرنا، پوستر جشنواره شعر در کوچه آفتاب ویژه یادمان یاد دکتر قیصر امین پور یکم آبان با حضور فرماندار گتوند و جمعی از مسوولان شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری گتوند رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، قیصر امینپور شاعر و استاد فقید دانشگاه از موسسان حوزه هنری و دفتر شعر جوان و در دورهای دبیر شعر هفتهنامه سروش و سردبیر ماهنامه ادبی - هنری سروش بود.
این شاعر متولد دوم اردیبهشت ماه ۱۳۳۸ گتوند پس از مصدوم شدن در حادثه رانندگی ، هشتم آبان ۱۳۸۶ در تهران درگذشت و در زادگاهش گتوند خوزستان به خاک سپرده شد.
تنفس صبح و در کوچه آفتاب (۱۳۶۳)، آینههای ناگهان (۱۳۷۲)، گلها همه آفتابگردانند (۱۳۸۰) و دستور زبان عشق (۱۳۸۶) از مجموعههای شعر قیصر هستند.
توفان در پرانتز (نثر ادبی) و منظومه ظهر روز دهم (برای نوجوانان) (۱۳۶۵)، سنت و نوآوری در شعر معاصر (۱۳۸۳) و شعر و کودکی (۱۳۸۶) از دیگر آثار این شاعر نام آشنا است.
قیصر امینپور در سال ۱۳۶۷ از موسسه گسترش هنر جایزه ویژه نیمایوشیج موسوم به مرغ آمین بلورین را دریافت کرد، وی همچنین در سال ۱۳۷۸ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از شاعران برتر دفاع مقدس در دهههای ۶۰ و ۷۰ برگزیده شد.
نظر شما