۸ آبان ۱۴۰۰، ۱۳:۵۹
کد خبرنگار: 776
کد خبر: 84522903
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پیشرفته‌ترین خدمات تشخیص و درمان سرطان در جنوب تهران ارایه می‌شود

تهران- ایرنا- مرکز جامع سرطان معتمد جهاد دانشگاهی به عنوان قطب درمان های فناورانه سرطان به زودی پیشرفته‌ترین خدمات تشخیص و درمان سرطان را در جنوب شهر تهران ارایه می ‌کند.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی، اعضای هیات رییسه جهاد دانشگاهی، خیّرین، مدیران و مشاوران پژوهشکده سرطان معتمد از پروژه درحال تکمیل مرکز درمانی جامع سرطان پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی که به زودی تاسیس می شود، بازدید کردند.

دکتر رامین صرامی فروشانی سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در این مراسم گزارش پیشرفت این پروژه را اعلام کرد و گفت: با حمایت ویژه خیرین این مجتمع درمانی در مساحتی بالغ بر  ۳۰۰۰ متر مربع  در موقعیتی ویژه در "محله خاوران"  با هدف ارائه پبشرفته ترین خدمات تخصصی و فوق تخصصی تشخیص و درمان سرطان به محروم اقشار جامعه با سرعت در حال تکمیل است.

وی افزود: در راستای سیاستهای راهبردی پژوهشکده سرطان معتمد در توسعه درمانهای فناورانه، برنامه جامع توسعه زیر ساختهای خدمات تخصصی در دستور کار قرار گرفته است که به موجب آن سه سطح خدمات تخصصی شامل چندین کلینیک اقماری جراحی در نقاط مختلف شهر، در کنار  سه مرکز تشخیصی و تصویربرداری در شمال، جنوب و مرکز و یک مرکز جامع درمان سرطان در جنوب شهر به امکانات و  زیرساختارهای فعلی موجود در مرکز اضافه خواهد شد تا از طریق ایجاد یک شبکه فراگیر سطوح متفاوت خدمات تخصصی را به شهروندان ارایه کنند.

سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد که پروژه در حال ساخت در محله خاوران پس از تکمیل به عنوان قطب درمان های پیشرفته، واجد تمامی بخش های خدمات معمول و  پیشرفته تشخیصی و درمانی نظیر تصویر برداری، جراحی، شیمی درمانی، لنف ادم، آزمایشگاه های پاتوبیولوژی و مهم تر از آن پزشکی هسته ای، پت اسکن و پرتو درمانی خواهد بود که عملا نقطه عطفی در ارایه خدمات تخصصی در جهاد دانشگاهی خواهد بود.

صرامی افزود: در این مرکز جامع علاوه بر اینکه کلیه خدمات مورد نیاز یک بیمار سرطانی در قالب یک پکیج کامل تدارک دیده شده، ایجاد زیرساخت لازم برای درمانهای پیشرفته سرطان  نظیر ژن درمانی و ویروس درمانی نیز منظور گردیده است.

وی با بیان این مهم که تاکنون قریب به اتفاق تامین اعتبار این پروژه ملی توسط خیرین به ویژه اوقاف مرحومه مهرآیین و بدون بهره مندی از منابع دولتی صورت پذیرفته از زحمات و تلاش های ارزشمند استاد قوام زاده در طراحی و پیشبرد مراحل علمی آن نیز قدردانی کرد.

حمید رضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی هم در این مراسم با بیان این که، اقتدار کشور در حوزه های مختلف پزشکی، کشاورزی و صنعتی منجر به توسعه اقتصادی و رفاه مردم و افزایش امنیت آنان می‌گردد، گفت: نتیجه توسعه علمی و فناورانه در حوزه های پزشکی، ارائه خدمت بالینی است و در سایر حوزه ها نیز توسعه علمی منجر به ارائه خدمات مطلوب و افزایش رفاه مردم خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه، جهاد دانشگاهی از ابتدای تاسیس خود در سال ۱۳۵۹ تلاش بر تداوم این الگوسازی در برنامه های خود تاکید داشته، ادامه داد:  بر اساس این الگو، تحقیقات انجام شده به صورت کاربردی بوده و در حوزه های مختلف تبدیل به ارائه خدمت یا محصول می شود و این محصول فناورانه نیز باید در خدمت مردم باشد همچنین این زنجیر می بایست همواره به هم متصل بوده و تداوم داشته باشد.

رییس جهاد دانشگاهی در ادامه با تاکید بر حمایت از تجهیز این مجموعه درمانی تصریح کرد: به سهم خود ضمن سپاس از خیرین و سرپرست پژوهشکده سرطان معتمد، از استاد دکتر اردشیر قوامزاده که  در بحث توسعه علمی کشور و خدمات حوزه بالین و دریافت مجوزه ها سهم ارزشمندی در تحقق این پروژه داشته اند، سپاسگزارم.

دکتر مهدی باصولی سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی در جلسه بازید پروژه در حال تکمیل مرکز درمانی جامع سرطان  پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی با تاکید بر اهمیت بحث توسعه ای درمان در حوزه های پزشکی جهاددانشگاهی و ارایه خدمات تخصصی گسترده تر و کامل تر به جامعه، ادامه داد: بنا داریم تا از کلیه ی ظرفیت های جهاددانشگاهی جهت توسعه خدمات تخصصی و فناورانه استفاده نموده و در این زمینه از تمامی ظرفیت های موجود از جمله؛ خیرین و حمایت های مسوولین همچون نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی، استفاده  کنیم.

دکتر غلامرضا جاوید مدیرکل دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی نیز در ادامه این جلسه به جایگاه اهمیت ارایه خدمات پزشکی مطلوب به مردم از سوی جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: در این زمینه نقش درمان سرطان اهمیت ویژه ای را دارد و ایجاد این مرکز با ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در منطقه جنوب شهر به عنوان یکی از مناطق محروم شهر، اهمیت این امر را چند برابر خواهد کرد و دفتر خدمات تخصصی پزشکی جهاددانشگاهی نیز این مهم را تا حصول نتیجه و تحقق پروسه تاسیس، به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.

پروفسور اردشیر قوام زاده نیز در ادامه این مراسم بر لزوم ایجاد انستیتو سرطان در جهاددانشگاهی تاکید کرد و افزود: امیدوار هستیم علاوه بر ایجاد مراکز تشخیصی و درمانی جهاددانشگاهی از جمله این مرکز، به زودی شاهد تاسیس و راه اندازی انستیتو سرطان جهاددانشگاهی باشیم و این مهم تنها با خواستن محقق خواهد شد.

محمودی از خیرین سازنده این ساختمان نیز در ادامه این مراسم، با اشاره به کلام جامع رهبری که از جهاددانشگاهی به عنوان " شجره طیبه " نام بردند، گفت: خدا را شاکریم که با سپردن این مرکز بزرگ به یکی از مراکز بزرگ و معتبر جهاددانشگاهی " پژوهشکده سرطان معتمد" نیت واقف محقق شد و تلاش می کنیم با کمک دکتر صرامی رییس پژوهشکده سرطان معتمد و تیم تخصصی ایشان، این مرکز افتخاری برای منطقه و نمونه ای در سطح تهران بوده  و با کمک مسوولین این نهال کوچک تبدیل به درخت تنومندی برای خدمت به مردم محروم شود.

در پایان اعضای هیات محترم رییسه جهاددانشگاهی و سایر مدعوین از بخش ها و طبقات مختلف ساختمان دیدن کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha