به گزارش خبرنگار گروه آموزش ایرنا، حجت الاسلام علی محمد فرهاد زاده روز یکشنبه در نشست خبری هشتمین دوره سوگواره ۷۲ خط اشک ویژه دانشگاهیان سراسر کشور در سخنانی با اشاره به سالروز درگذشت قیصرامینپور هنرمند فقید و شاعر آیینی کشورمان، درباره برگزاری چنین محافل آیینی در دانشگاهها اظهار داشت: شعر و اشعار آیینی یکی از ابزار مورد توجه است و این باعث افتخار است که توفیق برگزاری این دوره از سوگواره نصیب دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شده است.
وی افزود: بدون شک همه دوستانی که در این مسیر زحمت کشیدهاند و دستی در این جریان دارند، جدای از اینکه وظیفه سازمانی است، به حتم مورد توجه اهلبیت (ع) قرار می گیرند.
فرهادزاده با تاکید بر اثرگذاری شعر و جذابیت آن در بین مخاطبان و همچنین نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به انتقال پیام با زبان هنر بیان کرد: بهترین عمل برای ماندگاری یک پیام، جذابیت آن است تا نفوذ و ماندگاری بیشتری در بین مخاطبان داشته باشد. هنر بهترین وسیله برای انتقال این زیبایی است.
وی اظهار داشت: همایش هشتمین سوگواره ۷۲ خط اشک، این اولین دورهای است که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار میشود. برخلاف نگاهی که از بیرون به دانشگاه علوم پزشکی میشود، دانشگاهیان این مجموعه بسیار هنرمند و قلبی شاعرانه و احساسی دارند. ۲۰ سال است با این خانواده همراه هستم و باید اذعان کنم این دانشگاه جایگاه چنین واگویههای عارفانهای دارد و این دست جشنوارهها بستر مناسبی برای ظهور و بروز استعدادهای دانشگاهیان است.
فرهادزاده، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی و نگاه ویژه ایشان به قشر فاخر جامعه، گفت: انسان باید ذوالابعاد باشد، فرد تک بعدی نمیتواند نقشی راهبردی ایفا کند. پزشکان نیز چنین افرادی هستند که با توجه به نقش راهبردی شان زمینه رشد کامل را در جامعه فراهم می کنند.
وی درخصوص پاداش معنوی و جوایز این جشنواره گفت: برای نشر بیشتر اشعار و دیده شدن استعدادهای دانشگاهیان، بستری را در فضای مجازی برای این عزیزان فراهم خواهیم کرد و قول پیگیری را در این نشست خواهم داد. همچنین مجموعه اشعار این عزیزان گردآوری و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به چاپ خواهد رسید.
دبیر علمی هشتمین سوگواره ۷۲ خط اشک نیز در این نشست اظهار داشت: تا امروز این سوگواره در چندین دانشگاه کشور برگزار شده است.
محمدعلی امام هادی افزود: بزرگترین همایشهای شعر و ادب آیینی مستلزم ذوق و اشتیاق شاعران و نویسندگان است تا به صورت مستمر راه خود را طی کند.
براساس این گزارش، دبیر اجرایی همایش سوگواره ۷۲ خط اشک، با ذکر ابیاتی در وصف حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار داشت: نام و یاد امام حسین (ع) در تمامی ایام جاری و در همه ابعاد زندگی نمایان است و برگزاری چنین مراسمی افتخار ماست. این جشنواره باید روی وقایع عاشورا تمرکز کند تا بسیار علمیتر و دقیقتر به این واقعه نگاه کنیم.
سید ابراهیم هاشمورزی ادامه داد: معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سوابق خوبی در بین دیگر نهادهای فرهنگی هنری دارد، این دانشگاه ضمن اینکه استعدادهای خوبی در فضای علمی و پزشکی دارد، دانشجویان و کارکنان آن نیز در چنین رویدادهای فرهنگی هنری خود میدرخشند.
دبیر اجرایی همایش سوگواره ۷۲ خط اشک، یادآور شد: بخشی در دانشگاه به مجمع تخصصی کانون ادبی اختصاص یافته است. دانشگاه شهید بهشتی پتانسیل خوبی در عرصه ادبیات دارد که زیر نظر اساتیدی مانند پروانی و امامهادی است.
هاشمورزی تصریح کرد: زمان برگزاری اختتامیه هشتمین سوگواره ۷۲ خط اشک، هم زمان با وفات حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار خواهد شد.
نظر شما