به گزارش ایرنا، «امیرعلی حمیدیه» روز یکشنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: این نشان می دهد که حمایت مناسبی از حوزه تحقیقات و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
وی اظهار داشت: در طول یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه صورت گرفته و خوشبختانه حمایت رییس دانشگاه به عنوان شخصی که در زمینه سلول های بنیادی فعالیت دارد باعث افتخار است.
در این سفر یک روزه دکتر حمیدیه به همراه مدیر فناوری ستاد از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچون مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، بیوبانک دانشگاه، آزمایشگاه جامع تحقیقات، کافه فناوری و مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی بازدید کرد و در نشستی با معاون تحقیقات و فناوری و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شرکت نمود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما