به گزارش روز سه شنبه ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، سید محسن صادقزاده درخصوص این محصول گفت: آهن خوراکی تولید شده به دلیل بهرهمندی از فناوری لیپوزم، جذب و طعم بهتری نسبت به محصولات موجود در بازار دارد.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات والدین در مواجه شدن با قطرههای خوراکی آهن، سیاهی دندان کودکان است که به دلیل اکسیدکنندگی آهن، استفاده از این قطرهها موجب تغییر رنگ دندان میشود، از این رو برخی از والدین نسبت به استفاده از قطرههای آهن تردید دارند.
مدیر عامل این شرکت فناور افزود: فناوری لیپوزم به ما این امکان را میدهد تا ذرات آهن را درون یک لایه فسفولیپیدی قرار دهیم و با این کار یک ساختار معدنی، که جذب سختی و کُندی در بدن دارد، به یک ذره آلی تبدیل میشود که جذب بسیار سریع خواهد داشت و سازگاری بیشتری برای بدن انسان دارد.
صادق زاده همچنین گفت: معمولا قطرههای آهن دندان را سیاه میکند از این رو ما به دنبال محصولی بودیم که بتواند این مشکل را حل کند، در قالب طرح های مطالعات دانشگاهی این مساله مطرح شد و تحقیقات دامنهداری روی آن صورت گرفته و در نهایت موفق شدیم تا از لیپوزم برای کپسوله کردن آهن استفاده کنیم.
وی ادامه داد: این فناوری به گونهای توسعه یافت که امکان تجاریسازی فراهم شد و در حال حاضر قرارداد برای تولید انبوه این محصول با یکی از شرکتهای دارویی منعقد شده است و به زودی این محصول به تولید انبوه میرسد، البته تولید آزمایشی آن با موفقیت انجام شده و گواهی نانومقیاس این فناوری نیز دریافت شده است.
این دانشآموخته پسادکتری رشته شیمیدارویی دانشگاه تهران با یادآوری اینکه این محصول برای سه گروه سنی توسعه یافته است، افزود: استفاده از مکملهای آهن در برخی افراد موجب نفخ میشود که این داروی آهن نانویی چنین مشکلی را ایجاد نمیکند.
نظر شما