مصطفی رضایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس آخرین مطالعات در کمیسیون ماده پنج، در هفت شهر اصلی استان که جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر دارند چهارهزار و ۷۲۷ هکتار بافت ناکارآمد شهری وجود دارد.
وی افزود: این بافتهای ناکارآمد شهری پنج پهنه سکونتگاههای غیررسمی،بافت فرسوده، بافت تاریخی، بافت با پیشینه روستایی و بافت ناسازگار شهری را شامل میشود و ظرفیت مناسبی برای نوسازی و ساماندهی پروژههای مسکن به شمار میروند.
معاون مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی کردستان اضافه کرد: درسطح شهرهای استان در مجموع ۶۳ پروژه بازآفرینی شامل ۵۸ پروژه ملی و پنج پروژه استای با اعتباری قریب به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تعریف شده که تاکنون ۲۷ پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: از میان پروژههای به بهرهبرداری رسیده میتوان به پروژههای ساخت مدرسه، بهسازی معابر، پارک، پیادهراه و سایر کاربریهای مورد نیاز خدمات شهری از جمله مهمترین آنها اجرای شبکه فاضلاب در محلات مورد هدف بازآفرینی، اشاره کرد .
رضایی با اشاره به میانگین ۶۰ درصدی پیشرفت پروژههای بازآفرینی استان ابراز امیدواری کرد، باتامین اعتبار و منابع مالی لازم شاهد بهرهبرداری و بهرهمندی ساکنان محلات ناکارآمد شهرهای استان از مزایای اجرای این پروژهها باشیم.
بر اساس مطالعات مصوب در هفت شهر با جمعیت بالاتر از ۵۰ هزار نفر کردستان قریب به چهار هزار و ۷۲۷ هکتار بافت ناکارآمد وجود دارد.
نظر شما