مختار اندر خور روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا ، به بازدید اخیر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس و نماینده مردم شهرستان ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی از مدارس عشایری پشت کوه جلیل اظهار داشت: این مدارس به لحاظ تقسیمات کشوری عشایر منطقه جلیل و عشایر گرمسیر جزو استان فارس هستند اما مدارس آن ها جزو عشایر کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شود.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در مجموع ۲۳ مدرسه سنگی و ۱۵ مدرسه کانکسی در منطقه پشت کوه جلیل وجود دارد که نیاز به توجه ویژه دارند.
اندر خور تاکید کرد: رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی، انقلابی در بحث مدرسه سازی و امکانات عشایر استان صورت گرفته است ولی در گذشته بیشتر مدارس عشایری، مدارس سنگی بود و ضعف امکانات مشهود بوده است.
وی به نقش مهم خیرین مدرسه ساز در این زمینه توسعه تجهیزات مدارس اشاره کرد و افزود: نیازمند هدایت خیرین به سمت نیازهای واقعی آموزش و پرورش در مناطقی که بحران امکانات داریم هستیم.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: آموزش درسی در دورترین مناطق استان جریان دارد و نباید اجازه داد حتی یک دانش آموز به دلیل شرایط زندگی اش از تحصیل باز بماند.
اندرخور ابراز داشت: تعداد دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد در مقاطع مختلف حدود چهارهزار نفر است که در ۲۳۴ مدرسه تحصیل میکنند.
براساس این گزارش مجید انصاری نماینده مردم شهرستان های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی نیز پیشتر گفته بود که ظرف ۲ ماه آینده مدیرکل امور عشایر کشور به استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد دعوت می شود و مشکلات موجود در حوزه تجهیزات و تعمیرات و هوشمندسازی مدارس مشترکا توسط نمایندگان مردم ممسنی و بویراحمد، دنا و مارگون مطرح و برای رفع آن ها تصمیم گیری خواهد شد.
مناطقی از گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استانهای بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.
بیش از ۱۲درصد جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد در قالب ۱۱هزار و ۱۲۰ خانوار از مجموع جمعیت ۷۱۳هزار نفری در مناطق عشایری سکونت دارند.
نظر شما