به گزارش ایرنا، فیروز عارفی روز پنجشنبه در نشست خبری اظهار داشت: قدمت بناهای آموزشی سقز طبق بررسی های اخیر به سال های ۱۳۴۷ تا ۱۳۶۷ بر می گردد بنابراین طول عمر مفید ۴۰ مدرسه سقز در حال اتمام است که امیدواریم با همت خیرین مدرسه ساز، اصحاب رسانه و شهروندان نیک اندیش مدارس جدید در این شهرستان نوسازی و ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه جذب و دعوت از خیرین مدرسه ساز را تنها به افراد بومی و سقزی ها معطوف نکنیم، افزود: بلکه برای جذب این افراد نیک اندیش از جغرافیای سقز خارج شویم و از سایر خیران مدرسه ساز استانهای دیگر استفاده کنیم.
وی ضمن تشکر از خیران مدرسه ساز که همت و تلاششان در راستای ساخت مدارس ستودنی است اشاره کرد و گفت: ۹ مدرسه در سقز توسط خیران کلنگ زنی و در حال احداث است و امید است چند مورد از این مدارس امسال به بهره برداری برسد.
وی کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش سقز را یکی از معضلات و چالش های جدی پیش رو برشمرد و گفت: امسال ۲۴۰ معلم در سقز بازنشسته شدند و سال آینده هم حدود ۳۰۰ معلم دیگر بازنشسته می شوند بنابراین آموزش و پرورش سقز نیاز به نیروی جدید دارد.
عارفی یادآور شد: کسب نتایج درخشان و بی نظیر در کنکور ۱۴۰۰ و المپیادهای علمی دانش آموزی، ساماندهی نیروهای انسانی، جذب خیرین مدرسه ساز، کسب رتبه ممتاز در شاخص های عملکردی، ارتقای ۲ برابری درآمدهای آموزش و پرورش در طول یک سال اخیر، تعیین تکلیف مدارس تخریبی و اهدای تبلت و لوازم آموزشی به دانش آموزان کم برخوردار بخشی از عملکرد این اداره است.
رییس آموزش و پرورش سقز از اصحاب رسانه خواست تا تعامل و همکاری بیشتری با آموزش و پرورش داشته باشند و علاوه بر انتقاد سازنده، واقعیت ها را برای مردم بیان کنند.
ساخت مدرسه متوسطه در روستاها و توجه به دانش آموزان روستایی برای تحصیل در مدارس تیزهوشان، بازگشایی مدارس و تزریق واکسن کرونا، دریافت شهریه از دانش آموزان در مدارس، کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی بخشی از سوالات مطرح شده خبرنگاران در این نشست بود.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما