دانشگاه رضوی با جامعه‌المصطفی در حوزه تولید محتوا همکاری می‌کنند

مشهد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی آمادگی این مرکز آموزشی را برای همکاری با جامعه‌المصطفی در زمینه تولید محتواهای فرهنگی اعلام کرد.

به گزارش آستان قدس رضوی، حجت الاسلام علی خیاط پنجشنبه در دیدار رییس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با مسوولان جامعه‌المصطفی(ص)، از این مرکز به عنوان یک ظرفیت بین المللی در جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت: ما نیز در دانشگاه علوم اسلامی رضوی از ۲ منظر طلبگی و حوزه‌های دانشی با محوریت علوم اسلامی، بیشترین قرابت را با جامعه‌المصطفی(ص) داریم.

وی افزود: دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۱۰ حوزه دانشی از جمله علوم و حدیث، فقه و اصول، فلسفه و کلام، تاریخ، اقتصاد، حقوق و زبان و ادبیات عرب فعالیت دارد که می‌تواند در حوزه تولید محتوا، کارهای مشترکی را با جامعه المصطفی(ص) انجام دهد.

رییس دانشگاه علوم اسلامی رضوی اظهار داشت: خوشبختانه محتواهای بسیاری به زبان فارسی تولید شده است اما این محتواها باید به زبان‌های مختلف برگردانده شود و مسائل فرهنگی و مخاطب‌شناسی از موضوعات بسیار مهمی است که با همکاری بین دو مجموعه محقق می‌شود.

رییس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نیز در این دیدار از جامعه‌المصطفی(ص) به عنوان یک مجموعه درخشان علمی و آموزشی اثرگذار در کشور یاد کرد که علاوه بر کادرسازی، اثرگذاری بالایی در خارج از کشور دارد و گفت: یکی از سیاست‌های آستان قدس رضوی با توجه به پتانسیل‌های موجود، بحث ارتباط نخبگانی با داخل و خارج از کشور برای شبکه‌سازی و جریان سازی است.

عبدالحمید طالبی افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که در دانشگاه‌ علوم اسلامی رضوی، دانشگاه امام رضا(ع) و بنیاد پژوهش‌های اسلامی و همچنین جامعه‌المصطفی(ص) وجود دارد می‌توان از توانمندیهای این دو نهاد علمی و دانشگاهی برای اشاعه معارف اهل بیت عصمت و طهارت(ع) استفاده کرد.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مشترک این دو نهاد ادامه داد: جامعه المصطفی(ص) العالمیه، ظرفیت علمی و آموزشی مناسبی برای بهره‌مندی از فرصت‌های خارج از کشور است که باید به درستی از آن بهره برد.

رییس جامعه ‌المصطفی(ص) العالمیه مشهد نیز به فعالیت‌های عمده این مرکز در حوزه‌های دینی و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در ۲ بخش مبلغان و دانش آموختگان فعال است و می‌تواند بستر آماده‌ای برای آستان قدس رضوی در حوزه‌های مختلف باشد.

محمدرضا صالح با اشاره به ضرورت بررسی نیازها و جریان‌های روز جهان، افزود: ما می‌توانیم به وسیله طلابی که از اقصی نقاط جهان در جامعه‌المصطفی(ص) مشغول به تحصیل هستند، به جریان‌سازی بپردازیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha