مهدی بهترین روز شنبه در آیین تکریم و معارفه شهرداران سابق و جدید بیرجند افزود: پیرو صدور بیانیه گام دوم انقلاب، شهرداری بیرجند براساس سه اصل ارزشی، عدالت محور و فسادستیز آغاز بکار کرده است و طی طریق خواهد کرد.
وی اظهار داشت: در این دوره نه تنها عملیات عمرانی و شهرسازی ادامه خواهد داشت بلکه با شدت بیشتر و سلیقه بهتر همراه خواهد بود.
وی گفت: رسیدگی هرچه بهتر به فضای سبز و ایجاد تنوع در کاشت درختان در شهر، حمل و نقل و جابهجایی مسافر با تاکید بر اصول بهداشتی و زیست محیطی، ایجاد نشاط اجتماعی، سرزندگی شهری و توجه هرچه بیشتر به امور فرهنگی شهر، بهینهسازی سازمان آتشنشانی، توجه ویژه به طرح جامع و طرح تفضیلی شهر بیرجند، اجرایی کردن طرح جامع ترافیک شهر بیرجند، تاکید بر راهاندازی و گسترش مرکز پردازش پسماند، استفاده از ظرفیت فکری نخبگان و شهروندان، ایجاد نظم اداری و مالی برای سالمسازی اداری از جمله برنامههای پیشبینی شده برای شهرداری بیرجند است.
شهردار بیرجند عنوان کرد: اجرای طرح پسماند در شورای چهارم شهر بیرجند که عضو آن بودم مطرح شد و مصوب کردیم که سایت پردازش زباله شکل بگیرد.
بهترین با بیان اینکه کار بزرگ دل بزرگ میخواهد گفت: ما این کار را انجام دادیم و در شورای چهارم هر سال بودجههای مناسبی گذاشته شد تا این سایت پا بگیرد و به عنوان یکی از منابع درآمد شهری مورد توجه باشد.
وی اظهار داشت: امیدوارم در فاصله نزدیکی از برکات این سایت که مردم هم بهرهمند خواهند شد، بهره ببریم.
شهردار بیرجند در مورد فرهنگسرای بیرجند گفت: این فرهنگسرا در شورای شهر چهارم قوت گرفت و من افتخار میکنم الان قرعه به نام من افتاد، در این شورا فرهنگسرا با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل شد.
بهترین عنوان کرد: چرا مردم را ناامید میکنیم، زلزله و گسل یک بحث علمی است و راه حل علمی هم دارد و قرار نیست ما از این تهدید فقط به یک عامل که روح و روان مردم را آزار میدهد استفاده کنیم باید از این مسئله به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.
وی یادآور شد: مشروح برنامههای شهرداری از طریق منابع خبری و اصحاب جراید به اطلاع مردم خواهد رسید.
شهردار سابق بیرجند هم در این مراسم گفت: آذر سال ۱۳۹۶ تا مرداد سال جاری حدود سه سال و هفت ماه، به انتخاب شورای اسلامی دوره پنجم شهر بیرجند به عنوان شهردار انتخاب شدم و فعالیت کردم.
محمدعلی جاوید افزود: شرایطی که در این دوره حکمفرما بود را همه میدانند از جمله تحریمهای ظالمانه بیشتر از همه دورهها و شیوع ویروس کرونا در حدود ۲ سال که همه اینها مازاد بر مشکلات شد.
شهردار سابق بیرجند با بیان اینکه در این مدت که در خدمت مردم بودم با تعصب کار کردم عنوان کرد: در سال ۹۶ بودجه شهرداری بیرجند ۶۰ میلیارد تومان بود که در سال گذشته این رقم به ۲۸۴ میلیارد تومان رسید.
وی ادامه داد: در این مدت سرانه هزینه شهرداری برای هر شهروند از ۳۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرد همچنین هیچ نیرویی اضافه نکردیم در حالیکه ۱۰۰ نیرو بازنشسته شدند.
جاوید گفت: در حوزه پارکها عملیات اجرایی ۱۲ پارک آغاز شد، ۹ پارک به بهرهبرداری رسید و ۲ پارک دیگر تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که اول شهریور ماه آماده بهرهبرداری بود.
وی عنوان کرد: ایجاد پارک نشاط برای پیادهروی، ایجاد پارک خطی در مهرشهر با بهترین کیفیت و مصالح، پارک جنگلی بیرجند یک محیط و فرصت استثنایی که به یک تهدید تبدیل شده بود با اجرای چند پروژه در آن که هرکدام پروژه جدایی بود در زمینی به مساحت ۴۰ هکتار اجرا شد.
شهردار سابق بیرجند ادامه داد: دهها زمین ورزشی برای بانوان و مردان، دریاچه مصنوعی با اعتبار سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان، باغ پرندگان، شهربازی، پارکینگهای متناسب، المان ورودی و سایر موارد که در خور شان مرکز استان خراسان جنوبی باشد، ایجاد شد.
وی گفت: تنها برای پارک جنگلی بیرجند که ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار دولتی استفاده کردیم و در پارک احمدی روشن هم حدود ۱.۵ میلیارد تومان هزینه شد و مابقی هزینهها به صورت نقدی از محل اعتبارات شهرداری پرداخت شده است.
جاوید عنوان کرد: احداث بازارچه در شمال شهر با ۲۸۰ غرفه، خیابانکشی، پارکینگ و روشنایی، مکانیزه شده پسماند شهری با ۷.۵ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع داخلی، ساماندهی مرکز متکدیان، احداث فرهنگسرای شهر با هزینه کرد ۴۸ میلیارد تومان، بهسازی دیوار یخدان، طراحی و کلنگزنی میدان اجتماعی به وسعت ۱۱ هکتار، بهسازی میدان شهدا به مبلغ ۵۵۰ میلیون تومان و میدان آیت الله عبادی، میدان توحید، انقلاب و الهیه از دیگر پروژهها بود.
وی بازگشایی خیابان علامه فرزان را از دیگر اقدامات برشمرد و ادامه داد: این خیابان از سال ۸۵ تا ۹۶ بلاتکلیف بود که ۱۳ واحد تجاری در حاشیه این خیابان و پنج واحد مسکونی را تملک کردیم.
شهردار سابق بیرجند با گلایه از اینکه چند ابهام درخصوص برخی پروژهها ایجاد شد تصریح کرد: در مورد فرهنگسرا ابهام ایجاد کردند که روی گسل است، این آسیب در نظام مدیریتی ما است اینکه به جای اثبات و عملکرد خودمان به فضای تخریب روی میآوریم که این فضای خوبی نیست.
جاوید گفت: کدام مرجع با شهرداری مکاتبه کرده که اینجا روی گسل و زلزله است، چرا برای فرهنگسرا فقط این مسئله وجود دارد، مرجع رسمی ما که راه و شهرسازی است در کوی زعفرانیه در حال ساخت و ساز است.
وی افزود: کدام مکاتبه با ما انجام شده و اگر شده چرا جلوی ساخت و ساز فرهنگسرا گرفته نشد که کار ادامه پیدا نکند، اینها تخریب است، اگر گسل هم باشد ساخت و ساز بر اساس طراحی بوده و با تمام استانداردهای روز دنیا ساخته شده است.
در این مراسم با حضور استاندار خراسان جنوبی، اعضای شورای شهر بیرجند و جمعی از مسوولان استانی از چهار سال خدمات "محمدعلی جاوید" شهردار سابق بیرجند تقدیر و "مهدی بهترین" به عنوان شهردار جدید معرفی شد.
نظر شما