هاشم صیامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا اظهار داشت: اگر چرخ دو و میدانی راه بیفتد نه تنها در بخش مردان بلکه در بخش زنان نیز به موفقیت میرسیم. هر چند اکنون ردههای پایه جوانان و نوجوانان دختران کمتر از پسران نیستند و به رکوردها و مدلهای خوبی رسیدیم. این امر نشان میدهد که در بخش زنان ظرفیت خوبی داریم تا در بازیهای آسیایی به مدال برسیم.
وی افزود: در این ۲ سال اخیر دختران رکوردهای خوبی را جابجا کردند. مهسا میرزاطبیبی بالای چهار متر پرش انجام داد و ریحانه مبینی نیز در پرش طول ۶ متر و ۴۰ سانتیمتر رکورد زد و در بخش چکشها هم خوب عمل کردیم و زهرا عرب رستمی رکورد خوبی از خود بجا گذاشت. در دوهای ۸۰۰ و ۱۵۰۰ متر هم دختران خوش درخشیدند. اکنون دختران در رده پایه همچون پسران کسب مدال میکنند و فعالیتهای زنان و مردان به صورت برابر است.
رییس فدراسیون دو و میدانی عنوان کرد: کسب مدال در دو و میدانی بسیار سخت است و این امر نیازمند برنامهریزی درازمدت است. هر چند این امیداوری وجود دارد تا با عملکرد خوب دختران در این ۲ سال در آسیا به مدال برسیم اما رسیدن به مدال المپیک زود است.
وی اضافه کرد: برخی تصور میکنند که دو و میدانی رشته ساده و آسانی است اما تمرینات مکرر و مداوم ورزشکاران، افزایش دانش مربیان و توسعه حوزه سختافزاری و امکانات، نقش موثری در کسب مدال دارد. زمانی تلاشهای ورزشکاران میتواند در المپیک نتیجه بخش باشد تا دو و میدانی کاران اردوها و مسابقات خوبی را تجربه کند.
صیامی با اشاره به اینکه یک ورزشکار به تنهایی با تمرین به مدال آسیایی و المپیک نمیرسد، گفت: در کنار انگیزه و تلاش ورزشکاران، شرایط حضور مربیان با دانش و شرکت در مسابقات با کیفیت و اردوهای مشترک و انتخاب ورزشکار با استعداد زمینه ساز کسب مدال در این رقابتهاست.
وی ادامه داد: خوشبختانه در بخش زنان در این مدت شتاب خوبی داشتیم اما نمیتوانیم تا زمانی که در آسیا به مدال نرسیدیم به مدال المپیک فکر کنیم. هدفگذاری اصلی ما کسب مدال در مسابقات آسیایی است و رسیدن به مدال در بخش زنان و مردان کار سخت و دشواری است و باید ورزشکاران با استعداد را برای کسب مدال المپیک شناسایی کنیم و شاید این پروسه حداقل ۱۰ سال طول بیانجامد تا دوباره در المپیک مدال بگیریم.
رییس فدراسیون دو و میدانی درباره پرداخت نشدن پاداشها به مربیان در زمان مجید کیهانی رییس سابق این فدراسیون گفت: اگر رییس پیشین فدراسیون تنها وعده داده باشد و موضوع پاداشها در هیات رییسه مصوب نشده باشد، در سیستم اداری، سخنان شفاعی جایگاه حقوقی ندارد اما اگر پرداخت پاداش به مربیان در هیات رییسه تصویب شده باشد حتی تا ۱۰ سال بعد هم رییس فدراسیون باید آن را پرداخت کند.
نظر شما