۱۸ آبان ۱۴۰۰، ۴:۴۷
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 84534500
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ادعای بایدن: گام های مهمی در برابر حملات سایبری برداشته ایم

نیویورک - ایرنا - جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه رسانه ها از فعالیت های ادامه دار هکرها برای نفوذ و خرابکاری در نهادهای حساس آمریکا گزارش می دهند، ادعا کرد دولتش گام‌های مهمی برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری برداشته است.

به گزارش تارنمای کاخ سفید، بایدن در بیانیه ای اظهار داشت، وقتی  که در ماه ژوئن با ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه دیدار کردم به او آشکار گفتم که آمریکا برای مسوول کردن مجرمان سایبری اقدام خواهد کرد.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: ما تمام قدرت دولت فدرال را برای مختل کردن فعالیت خرابکارانه سایبری و عاملان آن، تقویت انعطاف پذیری در داخل، رسیدگی به سوء استفاده از ارزهای مجازی برای پولشویی پرداخت های باج افزارها و و استفاده از اهرم همکاری بین المللی برای برهم زدن شبکه باج افزار و مراکز امن مجرمان باج افزار بکار می گیریم.
بایدن اضافه کرد: ما گام‌های مهمی برای تقویت زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری، پاسخگو کردن کسانی که امنیت ما را تهدید می‌کنند و همکاری با متحدان و شرکای خود در سراسر جهان برای ایجاد اختلال در شبکه‌های باج‌افزار برداشته ایم.
وی بدون اشاره به این گامها گفت: دولت من به استفاده از همه ابزارهای موجود برای محافظت از از مردم و منافع آمریکا در برابر تهدیدات سایبری ادامه خواهد داد.
 رئیس جمهوری آمریکا از وزارت دادگستری، اف بی آی، وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داری به خاطر تلاش هایشان برای مقابله با تهدیدات سایبری قدردانی کرد اما درباره این اقدامات هیچ توضیحی نداده است.
شبکه خبری سی ان ان به تازگی در گزارشی اختصاصی  از فعالیت های ادامه دار هکرها برای نفوذ و خرابکاری در نهادهای حساس آمریکا ازجمله بخش ها و شرکت های مرتبط با پنتاگون خبر داد.
تارنمای خبری سی ان ان دراین باره نوشت: هکرهای ناشناس خارجی به  ۹ نهاد و سازمان که در زمینه ، نظامی، انرژی، بهداشت و فن آوری فعالیت داشته و برخی از سرورهای اطلاعاتی آنها در آمریکا قرار دارد، به اطلاعات آنها رخنه کرده اند.
سی ان ان اضافه کرد: پیگیری هایی که توسط «سازمان امنیت ملی » آمریکا (NSA) به عمل آمده نشان می دهد که هکرها اطلاعات شرکت های پیمانکار نظامی که با پنتاگون سرو کار دارند، ربوده اند. این درحالی است که سازمان امنیت ملی به همراه  «سازمان زیرساخت امنیتی» آمریکا (CISA)  این تهدیدهای سایبری بر صنعت نظامی آمریکا را رصد می کنند.
پیش از این، سفیر روسیه در سازمان ملل متحد اعلام کرده بود: روسیه و آمریکا توافق کرده اند در صورت بروز هر گونه تهدید امنیتی ناشی از حملات سایبری احتمالی در زمینه تبادل اطلاعات همکاری کنند.
این مقام روسیه گفته بود قبل از اینکه بایدن رئیس جمهور شود ما گزینه های بسیاری را درباره مذاکرات بر سر مسائل امنیت سایبری پیشنهاد کردیم.
واسیلی نبنزیا همچنین گفت: این پیشنهادهای ما رد شدند و ما اکنون دوباره شروع به پیشنهاد دادن کرده ایم. تا جایی که مطلع هستم ما درباره هر گونه اتفاقی در فضای سایبری که برای هر دو طرف نگران کننده است تبادل اطلاعات خواهیم داشت.
همکاری مسکو و واشنگتن در تبادل اطلاعات در مقابله با حملات احتمالی سایبری در حالی مطرح شده که مقام های مایکروسافت و کارشناسان حوزه امنیت سایبری آمریکایی، روسیه را متهم می کنند که کمپین جدیدی را برای نفوذ به سیستم ها و شبکه های رایانه های دولتی، خصوصی و اندیشکده های آمریکایی به راه انداخته است.
کاخ سفید در ابتدای سال جاری میلادی، سرویس اطلاعات خارجی روسیه را عامل هک شدن سیستم های سولارویندز معرفی کرد.
به دنبال آن بایدن اعلام کرد که این حمله سایبری اعتماد به سیستم های اصلی دولتی را تضعیف کرده است و قول داد که به هرگونه حمله سایبری و مداخله در سیستم های اطلاعاتی انتخاباتی در آمریکا پاسخ جدی دهد. اما بایدن بعد از اعمال تحریم هایی در ماه آوریل علیه موسسات مالی و شرکت های فنانوری روسیه اعلام کرد رویکرد تنش‌زدایی را در پیش گرفته است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha