به گزارش ایرنا، علی بازدار روز سهشنبه در بازدید از زیرساختهای صیادی و آبزی پرورش شهرستانهای دیر، کنگان و عسلویه در جمع نمایندگان صیادان این مناطق افزود: اختصاص ۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بندر صیادی خورخان بندر دیر و ۱۰ میلیارد تومان برای لایروبی بندر صیادی نخل تقی در جنوب استان بوشهر از جمله این مصوبهها برای جنوب این استان است که در کنار ردیفهای ملی و استانی امید میرود مشکلات صیادان این ۲ منطقه برطرف شود.
بازدار، اختصاص ۲۵ میلیارد تومان برای احداث شبکه موقت انتقال برق و شبکه داخلی شهرک شیلاتی رودشور شمالی، سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای تکمیل لایروبی اسکله صیادی بندر لاور ساحلی، ۱۴۰ میلیارد تومان برای تامین شبکه برق مزارع پرورش میگو (احداث پست برق مزارع) و واگذاری بندر صیادی جفره به سرمایهگذار بخش خصوصی با دادن مشوقهای مالی مناسب که ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری را در پی دارد از دیگر مصوبههای این سفر در بخش شیلات است.
مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: برای حل مشکلات صیادان مناطق جنوبی استان بوشهر و بهسازی زیرساخت های صیادی این مناطق پیگیریهای خوبی به عمل آمده و امیدواریم با تخصیص منابع مالی از ردیفهای استانی و ملی و بهرهگیری از مشارکت بخش غیردولتی پاسخگوی خواستههای این قشر زحمت کش باشیم.
بازدار اضافه کرد: شیلات از سرمایه گذاری بخش خصوصی در اجرای طرحهای آبزی پروری در این مناطق حمایت های فنی و مالی میکند و محدودیت خاصی در این زمینه وجود ندارد.
بازدار با اشاره به بازدید از طرح بازار آبزیان در پسکرانه بندر صیادی نخل تقی که با مشارکت شهرداری نخل تقی اجرا شد افزود: عملکرد شهرداری در این زمینه ستودنی است و امیدواریم با هماهنگی با تعاونی صیادی و عرضه مستقیم ماهی در این بازار، ضمن حذف واسطهها و کاهش قیمت خرید برای مصرف کننده، الگویی برای سایر مناطق استان بوشهر شود.
رئیس جمهوری به همراه اعضای هیات دولت، در قالب ششمین سفر استانی دولت سیزدهم صبح روز جمعه ۱۶ مهرماه سال جاری به استان بوشهر سفر کردند.
در این سفر هیات دولت سیزدهم ۱۱۱ طرح و توافقنامه برای محرومیت زدایی، توسعه زیرساختی و رونق اقتصادی استان بوشهر تصویب کرد که باعث امیدواری مردم این استان شده است.
نظر شما