به گزارش ایرنا، سورنا ستاری روز سه شنبه در حاشیه افتتاح چهار طرح نوآوری در گرگان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این خانهها در واقع نیروهای انسانی تربیت میکند که محصولاتشان در زندگی قابل ارائه خواهد بود.
وی یادآور شد: در کنار خانه خلاق میتوان کسب و کار راه انداخت که نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزه علوم انسانی است که این حوزه شامل طراحی لباس، صنایع دستی، گردشگری حوزههای مربوطه و غیره میباشد.
ستاری اظهارداشت: سرمایهگذاری دولتی در بخش علوم انسانی در کشور انجام نشده که یک ضعف فرهنگی محسوب میشود.
وی تصریح کرد: بحث جدی در شرکتهای دانش بنیان اشتغال دانش آموختگان جوانی است که بدون پول بخواهند استارتاپ و تیم تشکیل بدهند و از آن تیم ایدهای بیرون بیاید و تبدیل به محصول شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اضافه کرد: تجاریسازی علوم انسانی به ویژه در زمینه گردشگری یکی دیگر از بخشهای جدی ما در ستاد فناوری نرم است.
به گفته ستاری گردشگری در کنار صنایع دستی در کارخانههای نوآور یکی از بزرگترین استارتاپهاست.
وی با اشاره به فعالیت هفت هزار شرکت دانش بنیان در کشور تصریح کرد: تعداد شرکتهای دانشبنیان کشور به هفت هزار واحد رسیده که سال گذشته ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار به آنها پرداخت شد.
ستاری اضافه کرد: با این تعداد استارتاپ براساس آمار سازمان مالیات ۳۵۰ هزار شغل مستقیم ایجاد شده است.
وی بیان کرد: برخی استارتاپها ۷۰۰ تا هزار نفر اشتغال مستقیم دارند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: گلستان پتانسیل زیاد به ویژه در زیرساختهای فرهنگی برای توسعه دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری صبح امروز از طریق فرودگاه گرگان وارد گلستان شد و در بدو ورود از مزرعه خلاق و نوآوری گردشگری توسکا اولین مزرعه گردشگری کشاورزی کشور بازدید و سپس نخستین کارخانه نوآوری گلستان، خانه خلاق و نوآوری تقوی، مرکز نوآوری سلامت و خط تولید پایلوت لبنیات را با حضور علی محمد زنگانه استاندار و شماری از مسوولان استانی افتتاح کرد.
حضور در جلسه اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید استان آخرین برنامه های عصر امروز معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به گلستان است.
گلستان حدود ۱۵۰ واحد فناوری فعال دارد.
نظر شما