به گزارش عصر چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضاقدیر در یکصد و چهل و سومین جلسه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس، افزود: وضعیت بستریها در قم کاهش پیدا کرده است و میزان مرگ و میرها نزولی است و امید میرود که این روند همچنان ادامه داشته باشد.
وی تاکید کرد: اغلب افرادی که در بیمارستان بستری بوده و یا فوت میکنند، کسانی هستند که واکسن نزدهاند و از این رو از همه همشهریان تقاضا میکنیم، موضوع واکسیناسیون را جدی بگیرند.
قدیر ادامه داد: شب گذشته استاندار جدید قم، در نخستین روز از فعالیت خود به بیمارستان امیرالمومنین(ع) به عنوان سانتر کرونایی استان آمده و از تلاشهای کادر درمان قدردانی کردند، که از این نگاه جامع و حضور ایشان، قدردانی میکنیم.
وی یادآور شد: تمامی اقدامات واکسیناسیون در قم انجام و در هر فضایی که امکان داشت، مراکز تزریق واکسن دایر شدهاست که امیدواریم همگان تلاش کرده و در ارتقا آمار واکسیناسیون در قم بکوشند.
وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه سال جاری در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، ۲۰ شهریورماه امسال به رنگ نارنجی کرونایی و از اول آبانماه جاری نیز به رنگ زرد در آمد.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید-۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به صورت رسمی شیوع این ویروس را در این کشور اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک»، «فاصلهگذاری اجتماعی» و «پرهیز از مسافرتهای غیرضروری» توصیه شده است.
شهروندان برای طرح هر گونه پرسش درباره ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین خبرهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم، به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
نظر شما