محمد محمدی قیداری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: توجه به افراد دارای معلولیت و درک نیازهای ویژه آنان در راستای بهبود وضعیت زندگی و تلفیق اجتماعی و مشارکت اجتماعی این افراد، یکی از مهمترین شاخصهای توسعه یافتگی جوامع محسوب میشود.
وی اضافه کرد: مناسب سازی محیط فیزیکی، سامانه حمل و نقل، اطلاعات، آموزش و پرورش، فناوری و تکنولوژی، اشتغال، منابع مناسب ارتباطی و رسانه ای برای مشارکت افراد دارای معلولیت در همه حوزه های زندگی و فراهم آوردن فرصت برابر برای آنها در برخورداری از امکانات زندگی اجتماعی، همانند سایر افراد امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.
این مسوول ادامه داد: ماده ۲ قانون جامع حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت تاکید داشته و در این میان همه سازمان ها، موسسات و شرکت هالی دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظفند در طراحی، تولید و احداث ساختمان ها و اماکن عمومی، ورزشی و تفریحی، معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل کنند که امکان دسترسی و بهره مندی از آن ها برای افراد دارای معلولیت همچون سایر افراد فراهم شود و این اقدامات را در چارچوب بودجه مصوب سالانه خود عملیاتی کنند.
وی اظهار داشت: بهزیستی، مطالبه گر در زمینه مناسب سازی است و مناسب سازی معابر و اماکن عمومی برای حضور افراد دارای معلولیت در جامعه و استفاده از امکانات جامعه از ضروریات زندگی افراد دارای معلولیت است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان همچنین به اهدای کمک های خیرین بصورت نقدی، غیرنقدی و خدماتی با نیت عام و خاص به جامعه هدف بهزیستی اشاره و خاطرنشان کرد: طی ۶ ماهه اول سال جاری بیش از ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به صورت نقدی و غیرنقدی و خدماتی جمع آوری و جهت کمک هزینه درمان، معیشت، تحصیل، اشتغال، تامین جهیزیه و غیره مددجویان هزینه شده است.
نظر شما