به گزارش ایرنا حجت صالحی روز پنجشنبه در نشست خبری افزود: برای تامین فضای مورد نیاز آموزشی باید در مناطق روستایی تربت حیدریه نیز ۹ مدرسه با ۲۵ کلاس درس ساخته شود.
وی اظهار کرد: متوسط هزینه ساخت یک کلاس ۱۰ میلیارد ریال است که در این خصوص نیازمند توجه خیران مدرسهساز هستیم.
مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: ساخت ۱۶ سرویس بهداشتی، ۲ فضای ورزشی یکی در بخش بایگ و یکی هم در بخش مرکزی تربتحیدریه از دیگر نیازمندیهای ضروری آموزش و پرورش این شهرستان است.
صالحی افزود: اگر خیران مدرسهساز برای ساخت فضای آموزشی در مناطق شهری ۵۰ درصد و برای فضای آموزشی روستایی ۳۰ درصد هزینه ها را متقبل شوند، می توان به حذف فضاهای تخریبی آموزشی و جایگزینی آن با فضاهای مناسب امیدوار بود.
وی ادامه داد: از مهر امسال تا کنون ۲۶ کلاس جدید در ۶ فضای آموزشی و یک باب نمازخانه و یک باب خوابگاه دانشآموزی در این شهرستان به بهرهبرداری رسیده و اکنون نیز ۲۲ فضای آموزشی نیمه تمام در شهرستان وجود دارد که ۱۷ فضای آن مشارکتی است.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز تربتحیدریه نیز گفت: اکنون ۱۷ فضای آموزشی خیرساز با مشارکت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در حال ساخت و آماده بهرهبرداری است که از جمله آنها میتوان به آموزشگاههای ۲ یا سه کلاسه روستاهای باغمیان، اسفیوخ، امیرآباد، حصار و طبقه فوقانی آموزشگاه استعدادهای درخشان و مدرسه سه کلاسه ابتکار اشاره کرد.
سیدجعفر علمداران افزود: از ابتدای تأسیس مجمع خیران مدرسهساز در سال ۷۵ تاکنون ۴۳ باب آموزشگاه، ۲۹ باب نمازخانه، سه سالن چندمنظوره توسط خیران و با مشارکت سازمان نوسازی در شهرستان احداث و ۴۳ مورد زمین و همچنین ۲۳ منزل مسکونی نیز به نظام تعلیم و تربیت اهدا شده است.
وی گفت: پارسال میزان تعهد خیران شهرستان ۸۴۶ میلیون تومان بود که تاکنون ۶۱۴ میلیون تومان آن محقق شده و میزان پرداختی خیران نیز تاکنون ۳۶۶ میلیون تومان بوده است.
مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز تربتحیدریه گفت: سال ۹۱ طرح خشت تا بهشت را پایهریزی و اجرا کردیم که به عنوان طرح برتر کشوری انتخاب و این طرح پارسال از سوی وزارت آموزش و پرورش با نام آجر به آجر به تمامی استانها ابلاغ شد.
علمداران افزود: همچنین طرح مدرسه یاری را نیز سال ۹۵ بنیانگذاری کردیم و این طرح مورد استقبال وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و اکنون در حال تدوین و ابلاغ به سراسر کشور است.
وی اظهار کرد: مشکل اصلی مجمع خیران مدرسه ساز نوسانات قیمت مصالح ساختمانی است و تغییر قیمت مصالح به چالش اصلی مجمع تبدیل شده است زیرا خیران وقتی تعهدی را میپذیرند، فرضشان بر ثابت بودن قیمت مواد است.
علمداران گفت: اکنون ۵۳ نفر زیر چتر خیران مدرسهساز در این شهرستان در زمینه ساخت مدرسه، سالنورزشی، سرویسبهداشتی و کتابخانه فعالیت دارند.
وی گفت: تعداد خیرانی که در احداث سالن چندمنطوره و نمازخانه فعالیت دارند ۲۹ نفر، خیرانی که زمین برای احداث فضای آموزشی اهدا میکنند ۳۶ نفر و خیرانی که در طرح مدرسه یار و خشت تا بهشت همکاری دارند نیز ۴۵ نفر است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما