مدیرعامل شرکت پست: کدپستی برای تمامی اراضی کشور ارائه می‌شود  

همدان- ایرنا- مدیرعامل شرکت ملی پست گفت: تفاهم نامه ای روز گذشته با سازمان امور اراضی منعقد شد که از این پس برای همه زمین های سطح کشور کد شناسه مکانی (کد پستی) ارائه می شود.

«رمضانعلی سبحانی فر» روز پنجشنبه در حاشیه سفر یک روزه به همدان و بازدید از شرکت پست استان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در قالب این تفاهم نامه از این پس برای همه اراضی شامل ۱۸ میلیون هکتار زمین های کشاورزی دارای پلاک ثبتی و زمین های غیر کشاورزی در مجموع ۳۰ میلیون هکتار کل اراضی کشور کد شناسه مکانی ارائه می شود.

وی ادامه داد: با توجه به انعقاد تفاهم نامه با سازمان امور اراضی کشور برای پیش بینی کدشناسه مکانی با همان کد پستی برای اراضی کشاورزی با این کار از فساد و زمین خواری جلوگیری می شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه تا روز گذشته برای اماکن محصور شامل مسکونی، تجاری و اداری کُد پستی ارائه می شد اضافه کرد: از این پس بخش کشاورزی می تواند از کُد پستی برای صدور اسناد استفاده کند یعنی بر اساس نقشه های دریافتی از امور اراضی و اطلاعاتی که شرکت ملی پست در اختیار آنها می گذارد، مکان ها دارای نشانه کُد پستی شده و در اختیار سازمان ثبت اسناد برای صدور اسناد تفکیک شده مبتنی بر کد پستی قرار می گیرد.

سبحانی فر از دیگر مزیت های شناسه دار شدن اراضی را رصد کردن محصول کشاورزی از نقطه مبدا بارگیری تا مقصد دانست و گفت: یعنی پس از بارگیری گندم از زمین تا مقصد و مکان تخلیه آن در سیلوها می توان آن را کنترل کرد.

وی افزود: بخش های مختلف می توانند از امکان فراهم شده توسط شرکت ملی پست برای کاهش هزینه و سرعت بخشیدن به استفاده از این اطلاعات بهره مند شوند.

مدیر عامل شرکت ملی پست بیان کرد: یکی از نیازهای بازار طی دهه های اخیر، توزیع عادلانه و درست کالاهای اساسی بود چراکه تاکنون در زمینه شناسه مکانی و مسیر حمل کالا یا «مسیر بر» و «کالا بر» بدون شناسه و بدون اطلاع از مسیر کارها صورت می گرفت.

سبحانی فر اضافه کرد: شرکت ملی پست با توجه به وظیفه ذاتی خود در زمینه تعیین شناسه مکانی یا کد پستی که در قالب سامانه «جی نف» بانک اطلاعاتی آن تهیه شده، به همراه شناسه کالا و شخص سه شناسه تعریف کرده بود.

وی ادامه داد: شناسه «مسیر بر» یا حمل کالا وجود نداشت بنابراین شرکت ملی پست اقدام به تولید شناسه برای این مقوله کرد تا با در کنار هم قرار گرفتن این چهار عامل، کالاها را از مبدا حرکت، مسیر و تا رسیدن مقصد کنترل کند.

مدیر عامل شرکت ملی پست با بیان اینکه امکان بررسی وضعیت کالا توسط دستگاه های نظارتی نیز فراهم شده است افزود: این چهار عامل سبب جلوگیری از قاچاق کالا، احتکار و حذف واسطه گری ها شده است.

سبحانی فر یادآوری کرد: در این راستا طبق هماهنگی و تفاهم های صورت گرفته با وزارت صنعت معدن و تجارت از تیرماه رصد هوشمند «مرغ» از مرحله کشتارگاه تا فروشگاه صورت گرفت همچنین در نشست هفته گذشته شرکت ملی پست با وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد وضعیت مرغ از مرغداری تا کشتارگاه ها و از کشتارگاه تا عمده یا خرده فروش رصد شود.

وی اظهار داشت: این طرح در حال حاضر به صورت آزمونه (پایلوت) با هماهنگی شرکت ملی پست در استان قزوین در حال اجرا است و پس از ارزیابی نتیجه طرح ، از هفته آینده در کل کشوری اجرا می شود.

مدیر عامل شرکت ملی پست ادامه داد: همچنین در کالاهای دیگر با وزارت صنعت و معدن و تجارت تفاهم نامه هایی در زمینه کنترل مواد پتروشیمی به صورت هوشمند و در اختیار قرار دادن اطلاعات آن از کارخانه تولید تا واحدی که مواد اولیه مصرف می کند رصد می شود.

سبحانی فر گفت: تفاهم نامه ای با راهنمایی و رانندگی در زمینه نقل و انتقال خودرو منعقد شد که بر این اساس صحت سنجی آدرس فروشنده و خریدار خودرو بر اساس نشانی مکانی که از طریق کد پستی شرکت ملی پست صورت می گیرد در اختیار پلیس راهور برای شفافیت و پیشگیری از سوء استفاده های احتمالی قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: به تازگی تفاهم نامه ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ارائه کدپستی به روستاها نیز منعقد شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha