به گزارش ایرنا، مهدی حیدری روز پنجشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان که با حضور محسن منصوری استاندار تهران و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان دماوند برگزار شد، با تاکید براینکه مشکلات دماوند با دیگر شهرستان متفاوت است، اظهار داشت: شهرستان دماوند مرکز شرق استان بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی یکی از مشکلات اساسی این شهرستان را موضوع کمربندی جنوبی و راه های روستایی دانست و گفت: یکی از شهرک های صنعتی شهرستان در منطقه روستایی قرار دارد که مسیر دسترسی به این شهرک با مشکلات زیادی روبرو است و اگر موضوع کمربندی جنوبی حل شود، اکثر مشکلات ترافیکی حل خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم در این راستا، توجه به بحث حمل و نقل جادهای و شاهراهها با هدف انتقال محصولات تولید به بازار است که از این رو درخواست ما، تعریض جاده وادان و کمربندیست.
فرماندار دماوند به موضوع گردشگری شهرستان اشاره و بیان داشت: یکی دیگر از مشکلات شهرستان دماوند، صنعت گردشگری است که با توجه به موقعیت جغرافیایی و طبیعت زیبا و بکر منطقه، می بایست جدا و ویژه در استان دیده شود؛ صنعت گردشگری در دماوند دارای ظرفیت ۷۰ درصدی به صورت طبیعی است که با اتخاذ تمهیدات، منجر به تولید ثروت در حوزه گردشگری می شود.
حیدری ادامه داد: شهرستان دماوند دو شهرک صنعتی دارد که با پیگیری های نماینده و مدیران استانی و شهرستانی مشکلات کاسته شده است که امیدواریم تمامی این مشکلات رفع شود.
وی گفت: در حوزه شهرکهای صنعتی، موضوع توزیع اراضی شهرک مطرح است که با توجه به تشکیل کمیته ای در استان تهران و نیازسنجی، دست ما در این خصوص خالی است.
حامی تولید و تولید کننده باشیم
سید احمد رسولی نژاد، نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: در یک سال و نیم گذشته در مورد تولید و تولید کنندگان در حوزه انتخابیه و کشور مشکلات زیادی داشتیم که رفع مشکلات آن وقت زیادی برده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت کشور مظلوم است، ادامه داد: در فصل تابستان با قطع برق و قطعا در آینده با مشکلات گاز مواجه خواهیم شد که نمایندگان و دیگر مسؤولان باید به فکر تولید و تولیدکنندگان باشند که البته ما نیز در مجلس شورای اسلامی تلاش می کنیم تا مشکلات صنعتگران کمتر شود.
رسولی نژاد بیان داشت: برای رفع مشکلات با وزیران و دیگر مسؤولان گفت و گو هایی انجام شده که اگر مسؤولان استانی همراهی کنند، تولید بیشتر می شود و همین امر باعث رونق شغل خواهد شد و اگر حمایت انجام شود، در دماوند نیز ۱۰ هزار شغل جدید تا خرداد ماه سال آینده ایجاد می شود.
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از مسئولان می خواهم که از مشکلات راحت گذر نکنند؛ امروز استاندار انقلابی و یک فرد میدانی به عرصه خدمت آمده و با گذشته فرق دارد که می توان با کمک ایشان مشکلات را کاهش داد.
این مقام مسؤول با اشاره به این که شخصا از برخی همکاران مجلس دلخور هستم چرا به رییس جمهوری که در طول شبانه روز زحمت می کشد، ایراد می گیرند، خاطر نشان کرد: مشکل کمربندی جنوبی شعر دماوند مشکل این منطقه نیست بلکه مشکل تمام مردم استان های تهران و مازندران و دیگر استان ها است که می خواهند از دماوند عبور کنند.
رسولی نژاد ادامه داد: یکی از گلایه های مجلس شورای اسلامی در حوزه تولید و تولیدکنندگان، مشکلات سیستم بانکی بود که باید در جهت رفع آن کوشید، چرا که با تولید کنندگان همکاری نمی کنند و از تمامی مسؤولان بانکی درخواست داریم که این مشکل را حل تا تولید افزایش یابد.
دماوند نیازمند صنایع تبدیلی است
حجتالاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این جلسه اظهار داشت: دماوند در شعاع ۱۲۰کیلومتری استان تهران قرار دارد و با محدودیتهایی که در خصوص فعالیتهای تولیدی مواجه بوده لذا انتظار ما بر ارائه تسهیلات برای صنعتگران و سرمایهگذاران است.
وی ادامه داد: با توجه به فعالیت شهرک صنعتی در شهرستان، انتظار ما بر فعال شدن صددرصدی ظرفیت شهرکهای صنعتی در دماوند است و از مسؤولان درخواست داریم به جای این محدودیت ها و سختگیری ها، مشکلات برق و گاز و زیر ساخت ها برطرف تا به تولید کنندگان کمک شود؛ همچنین سرمایهگذاران باید در کنار فعالیت خود، موضوعات فرهنگی را مورد توجه قرار دهند.
امام جمعه دماوند خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشاغل شهرستان دماوند کشاورزی، باغداری و دامداری است که با مشکلاتی روبرو هستند و ما نیازمند صنایع تبدیلی، ایجاد ارزش افزوده و درنظرگیری سازوکارهای مناسب با هدف فروش محصولات هستیم.
وی با اشاره به اینکه سیب، عسل و گردو دماوند در کشور و حتی بین المللی معروف است، تصریح کرد: باغداران دماوند با مشکل فروش مواجه هستند و دلال ها کار باغداران را در بخش سیب، عسل و گردو با مشکل مواجه کرده اند.
حجت الاسلام فتاح دماوندی با اشاره به اینکه پروژه کمربندی دماوند با توجه به اهمیت موضوع باید به صورت ملی مورد توجه قرار گیرد، گفت: عدم وجود بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی نیز از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه داد.
شایان ذکر است، استاندار تهران صبح امروز پنجشنبه در سفر یکروزه خود به دماوند از برخی صنایع در دو شهرک صنعتی شهرستان دماوند بازدید کرد و برنامه هایی همچون بازدید از روند پیشرفت فیزیکی مسکن مهر مهرآباد بخش رودهن و دیدار با خانواده معظم شهدا و بهزیستی را در دستور کار دارد.
نظر شما