به گزارش عصر پنجشنبه خبرنگار سیاسی ایرنا، مقدم فر در مراسم یادواره دهمین سالگرد شهادت سردار طهرانی مقدم در تالار سوره مهر مجموعه حوزه هنری اظهار کرد: طهرانی مقدم در زمانی که شهرهای ایران توسط صدام بمباران میشد و مردم غیرنظامی هیچ پناهی نداشتند، مسئولیت یک کار سخت و روی زمینماندهای را به عهده گرفت و آن فرماندهی توپخانه سپاه پاسداران بود.
وی افزود: پس مدتی کوتاه که بغداد هدف قرار گرفت و موازنه قدرت در جنگ شهرها برقرار شد، شدت حملات به شهرها از سوی رژیم بعث کم شد.
این کارشناس مسائل استراتژیک عنوان کرد: شهید طهرانی مقدم تجربه موفق دوران فرماندهی توپخانه سپاه را در بحث ساخت موشکهای دقیق و دوربرد بکار گرفت و نشان داد، اگر ایمان و اراده باشد هیچ کار ناشدنی وجود ندارد.
مشاور فرمانده سپاه ادامه داد: امروز در صنایعی چون خودروسازی ما به چهرههایی چون شهید طهرانی مقدم نیاز داریم و خلاء ما در صنایع، خودرو و سایر حوزهها به دلیل غیبت تفکرِ مدیریتی این سردار شهید است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید سریال و فیلمهای سینمایی در شان این شهید گرانقدر ساخته میشد. متاسفانه هنوز سریال و فیلم سینمایی فاخری در شأن او ساخته نشده و هنوز رمانی که قرار بود نوشته شود، نوشته نشده است.
مقدمفر افزود: شرمنده ایم که هنوز نتوانستهایم او را به خوبی به جامعه معرفی کنیم. همه ما و بخصوص اهل هنر در این زمینه قصور کردیم و همگی از جمله نویسندهها و فیلمسازان باید در این باره در روز قیامت جواب دهند.
سردار شهید حاج حسن تهرانی مقدم ششم آبان ۱۳۳۸ در تهران متولد شد. وی در اولین روزهای تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت این نهاد درآمده و در دوران جنگ ایران و عراق، نخستین فرمانده توپخانه سپاه و بنیانگذار واحد توپخانه در سپاه بود و یکی از پایهگذاران برنامه موشکی و به پدر موشکی ایران معروف است.
حسن تهرانی مقدم در ۲۱ آبانماه ۱۳۹۰ بر اثر انفجار زاغه مهمات در پادگان مدرس، واقع در شهرستان ملارد، به همراه تعدادی از یاران و همرزمانش به شهادت رسید.
نظر شما