فخرالدین پنهانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مبلغ پس از بازدید کارشناسان مسکن اداره کل بهزیستی آذربایجانغربی از مسکن های مددجویی در حال ساخت این شهرستان و در قالب کمک هزینه بلاعوض جهت خرید، ساخت و تعمیر ۱۰ مسکن مددجویی تخصیص یافت.
وی با بیان اینکه در صورت وجود متقاضی و انطباق با شرایط بخشنامه اعتبار بیشتری جذب خواهد شد افزود: دارا بودن زمین و پروانه ساخت، توانایی مالی با توجه به شرایط مددجو برخی از شرایط اصلی جهت دریافت تسهیلات است.
رییس اداره بهزیستی اشنویه ادامه داد: بحث اشتغال و مسکن یکی از مهمترین اصول توانمندسازی مددجویان تحت پوشش است و ایجاد و احداث مسکن برای جامعه هدف یکی از مهمترین فعالیتهایی است که امروزه توسط بهزیستی با کمک دستگاههای مختلف و همه ظرفیتهای موجود در حال انجام است.
وی افزود: در راستای توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش این اداره، از ابتدای امسال تاکنون ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.
پنهانی گفت: با پرداخت این میزان تسهیلات برای ۳۰ نفر از مددجویان این اداره زمینه اشتغال پایدار فراهم شده است و روند پرداخت تسهیلات به صورت مستمر همچنان ادامه خواهد یافت.
وی بیان کرد: پیش بینی شده است تا پایان امسال نیز ۱۲ میلیارد ریال اعتبار دیگر در مشاغل مختلف در اختیار مددجویان بهزیستی این شهرستان قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، هزار و ۶۸۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر سه هزار نفر در این شهرستان زیرپوشش چتر حمایتی اداره بهزیستی هستند.
۴۱۱ تُن کالای اساسی در اشنویه توزیع شد
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت اشنویه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۱۱ تُن انواع کالاهای اساسی با هدف متعادل کردن قیمت بازار این شهرستان تامین و توزیع شده است.
حامد رمضانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقلام شامل برنج، شکر، قند شکسته، روغن و مرغ منجمد است که در مراکز عرضه این شهرستان در مناطق شهری و روستایی توزیع و در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: طی این ماه نیز تاکنون ۲۶ تُن برنج توزیع شده و طی این هفته نیز توزیع ۱۳ تن مرغ منجمد آغاز میشود.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت اشنویه، با بیان اینکه مصرفکنندگانی که در مورد نحوه توزیع و قیمت آن شکایتی دارند، میتوانند با شماره تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح کنند، اظهار داشت: پروندههای تشکیل شده در مورد تخلفات صنفی در اسرع وقت و به صورت ویژه رسیدگی و مجازاتهای قانونی طبق مقررات، اِعمال میشود.
رمضانی گفت: از ابتدای امسال تاکنون با تشدید بازرسیها و اجرای طرح های نظارتی پایش بازار ویژه ایام شیوع کرونا، ۲ هزار و ۲۲۸ مورد بازرسی از اصناف این شهرستان انجام شد.
وی افزود: در قالب این تعداد بازرسی، ۱۰۷ پرونده تخلف با موضوع تهدید سلامت مردم، گرانفروشی، احتکار و موارد دیگر در گشتهای مشترک بازرسان این سازمان، اصناف و ارگانهای مربوطه در این شهرستان تشکیل شد.
وی با بیان اینکه این تعداد پرونده به ارزش ۷۹ میلیارد ریال برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند بیان کرد: عمده تخلفات مربوط به شرکت های نهادههای دامی، شن و ماسه، مرغداری ها و آرد و نان است.
شهرستان ۷۴ هزار نفری اشنویه دارای سه هزار واحد صنفی است که از این تعداد ۲ هزار ۵۰۰ واحد دارای پروانه هستند.
نظر شما