پنج قطعه سهره طلایی از شکارچیان متخلف در همدان کشف شد

همدان- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست در بازرسی از وسایل به جا مانده از شکارچیان در منطقه شکارممنوع الوند همدان پنج قطعه «سهره طلایی» و یک قطعه «نخ ریسک» کشف کردند.

«مجید شعبانلو» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عوامل یگان حفاظت محیط زیست حین گشت زنی در منطقه شکار ممنوع الوند با گروه ۶ نفره شکارچیان سهره طلایی مواجه شده و شکارچیان با دیدن خودرو محیط بانان از محل متواری شدند.

وی اضافه کرد: ماموران در بازرسی از وسایل به جا مانده از شکارچیان، آلات شکار، قفس، پنج قطعه سهره طلایی و یک قطعه چرخ ریسک را کشف و ضبط کردند.

 رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان همدان افزود: با توجه به وحشی بودن سهره های طلایی و به منظور جلوگیری از بروز آسیب به انها در داخل قفس، پس از بررسی وضعیت جسمی، این پرندگان در داخل طبیعت رها شدند.

شعبانلو ادامه داد: افراد سودجو  برای کسب درآمد از محل خرید و فروش سهره طلایی اقدام به زنده گیری این پرنده کرده برخی هم با توجه به خوش آواز بودن این پرنده  زیبا آن را زنده گیری و در داخل قفس  نگهداری می کنند.

وی افزود: شماری از شکارچیان سهره طلایی با هدف جفت گیری این پرنده با قناری و به وجود آمدن نسل جدیدی از پرندگان به عنوان «سهره قناری» که بسیار زیبا و خوش آواز است اقدام به زنده گیری این پرنده می کنند.

به گزارش ایرنا،  سهره، پرنده ای خوش آواز بوده و به همین علت افراد سودجو با استفاده از تورهای دامی این پرنده را زنده گیری کرده و به قیمتی مختلف در ازای هر قطعه به فروش می رسانند.

سهره از راسته گنجشک‌سانان است که حدود ۱۴ سانتی متر طول دارد؛ این پرنده‌ کوچک‌تر از گنجشک است که دم چنگالی شکل و منقار مخروطی و به نسبت باریک، دمگاه سفید، صورت قرمز، پس سر سیاه رنگ، گونه‌های سفید، گردن قهوه‌ای یا خاکستری، بال‌های سیاه رنگ با نوار زرد مشخص در بال‌ ها و سینه‌ای به رنگ نخودی و پاهای تیره رنگ دارد.

استان همدان دارای ۶ منطقه حفاظت شده و ۱۳ منطقه شکار ممنوع بوده و تاکنون ۳۰۷ گونه جانوری در این استان شناسایی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha