رسول مقابلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در بازآفرینی شهری ارومیه باید پیوست فرهنگی در مناطق تاریخی، بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی توجه شود.
وی با اشاره به اهمیت ارتقای حقوق شهروندی و افزایش کیفیت زندگی مردم در بازآفرینی شهری، بیان کرد: با اولویت بندی برنامهها برای مناطق مختلف شهری، وحدت رویه توسط دستگاههای اجرایی و مدیریت شهری حفظ شود.
فرماندار ارومیه گفت: تعیین جامعه هدف در بازآفرینی شهری امری ضروری است و با نگاهی جامع برای تمرکز اقدامات، تمامی روزنه ها برای جذب اعتبارات ملی و استانی شناسایی شود.
مقابلی تاکید کرد: اصلاح معابر بافتهای ناکارآمد شهری از جمله رویکردهای بازآفرینی شهری به شمار میرود که هدف توسعه استاندارد شهری تعیین شده است.
اجرای طرح بازآفرینی شهری امید از ۱۹ بهمن سال ١٣٩٧ در سی و نهمین نشست ستاد ملی بازآفرینی شهری با حضور رییس جمهوری اسلامی ایران در وزارت راه و شهرسازی کلید خورد؛ در این طرح برنامه نوسازی بافتهای فرسوده توسط بخش خصوصی با تسهیل گری دولت اجرا میشود.
برای بازآفرینی شهری در آذربایجانغریی هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ توسط شرکت بازآفرینی شهری تأمین میشود.
نظر شما