تحول در حوزه زنان و خانواده با هم افزایی و تعامل بیشتر ایجاد می شود

تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان و خانواده ایجاد کنیم.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، دکتر انسیه خزعلی در دومین نشست شورای بین الملل زنان با موضوع «بررسی زمینه‌های مشترک فعالیت‌های فرهنگی در عرصه بین الملل با موضوع زن و خانواده» که به ‌همراه جمعی از مدیران، اساتید دانشگاه و فعالان فرهنگی، اجتماعی و رسانه ای در محل این معاونت برگزار شد، با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با زنان در عرصه بین المللی اظهار داشت: باید بتوانیم جبهه زنان مسلمان و البته غیر مسلمانی که در جهان فعالیت های فرهنگی همسو با اهداف نظام جمهوری اسلامی انجام می‌دهند را تقویت کنیم.

وی افزود: ما می توانیم با هم‌افزایی، تعامل بیشتر، تقسیم کار و تعریف یک حرکت مردمی، تحول خوبی را در حوزه زنان ایجاد کنیم.

خزعلی تاکید کرد: در معاونت امور زنان و خانواده بر این باوریم که برای موفقیت فعالیت‌ها باید از حلقه‌های وصل مردمی بهره‌برداری نماییم و نکته حائز اهمیت آن است که باید ارتباط پویایی با تشکل‌های مردمی داشته باشیم و از این طریق به فرموده مقام معظم رهبری می توان فعالیت‌های  تاثیرگذار و گسترده‌ ای را در راستای معرفی الگوی سوم زن به جهان ارایه داد.

در ادامه این نشست؛ دکتر زهرا مجتهد زاده رئیس سازمان حفظ ارزش ها و مشارکت زنان و خانواده در دفاع مقدس، هم تصریح کرد: معاونت زنان می تواند با رصد و شناسایی زنان فعال در کل کشورها اعم از جهان اسلام و دیگر کشورهای جهان، دامنه فعالیت های بین المللی خود را گسترده تر نماید. به علاوه با رصد اخبار بین المللی زنان می توان عکس العمل به موقع نسبت به جریانات جهانی نشان داد. لذا بهتر است که هجمه‌ها در این زمینه علیه زنان مسلمان شناسایی و برای مقابله با آن فعالیت فرهنگی صحیح انجام شود.

دکتر محمدعلی کیانی، مدیر کل همکاری های فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با معرفی فعالیت‌های سازمان متبوع خود تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد که آن وحدت رویه و هماهنگی بین سازمانها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین‌الملل راه‌گشا خواهد بود.

وی تصریح کرد: بطور کلی همه فعالیت های فرهنگی در عرصه بین المللی پیش نیازی دارد و آن هم وحدت رویه و هماهنگی بین سازمان ها در عرصه ملی است. در این راستا، ایجاد کارگروه فرهنگی بین‌الملل راه‌گشا خواهد بود.

در ادامه این نشست دیگر کارشناسان حاضر با اظهار نظر پیرامون اهمیت فعالیت حوزه زنان در عرصه بین الملل به بیان چالش‌ها و آسیب‌های آن پرداختند و پیشنهادات و نقطه نظرات خود را مطرح نمودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha