فرهنگ و تمدن ایران مورد توجه پژوهشگران حوزه‌های تمدنی است

تهران-ایرنا- رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان در تونس، گفت: ایران همواره به دلیل دارا بودن تمدنی کهن و تنوع فرهنگ مورد توجه فرهنگ دوستان و پژوهشگران حوزه‌های تمدنی بوده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، میثم فراهانی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تونس با مبروک المناعی، رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس دیدار و گفت‌وگو کرد.

میثم فراهانی، با اشاره به نقش مهم کتاب و کتابخوانی در توسعه و رشد فرهنگ عمومی و آگاهی بخشی در جامعه تأکید کرد: مطالعه و کتابخوانی، کسب دانش و علم روز، بنای آغازین و زمینه ساز توسعه و پیشرفت همه جانبه کشورها و راه ورود به دنیایی مملو از سعادت، خردورزی و آگاهی انسان‌هاست.

رایزن فرهنگی کشورمان در تونس با اشاره به حضور ناشران ایرانی به همراه رایزنی فرهنگی کشورمان در ادوار گذشته نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس پیشنهاد داد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان میهمان ویژه دوره بعدی این نمایشگاه بین‌المللی انتخاب شود.

وی افزود: تحقق این امر، فرصت مغتنمی برای معرفی هرچه بهتر فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی و نیز زمینه ساز آشنایی دیگر کشورها با آخرین تحولات و تولیدات ناشران ایرانی در حوزه‌های مختلف به شمار می‌رود.

مبروک المناعی در سخنانی، ایران را دارای تمدنی برجسته، فرهنگی غنی و مردمانی دوستدار کتاب و اهل تحقیق توصیف کرد و گفت: ایران همواره به دلیل دارا بودن تمدنی کهن و تنوع فرهنگ مورد توجه فرهنگ دوستان و پژوهشگران حوزه‌های تمدنی بوده است و قطعا حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس فرصتی برای معرفی هرچه بیشتر معالم فرهنگی و تمدنی به جامعه تونس است.

وی با اشاره به جایگاه فرهنگ فارسی در بین نخبگان و اندیشمندان تونسی بیان کرد: بنده در مراحل مختلف تدریس در دانشگاه، همواره اهتمام ویژه‌ای به تدریس و معرفی تمدن ایرانی برای دانشجویان داشتم.

رئیس سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس با استقبال از حضور ایران به عنوان میهمان ویژه دوره بعدی این نمایشگاه، گفت: حضور قیس سعید، رئیس جمهور تونس، در غرفه ایران در مراسم افتتاحیه نمایشگاه نشان از عمق روابط دو کشور ایران و تونس دارد.

به گزارش ایرنا، سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تونس از روز پنج‌شنبه، ۲۰ آبان‌ برابر با ۱۱ نوامبر ۲۰۲۱ افتتاح می‌شود و تا ۳۰ آبان (۲۱ نوامبر) ادامه دارد.

موریتانی میهمان افتخاری این دوره از نمایشگاه اعلام شده است و برنامه‌های فرهنگی نمایشگاه شامل ۱۰ نشست و ۲۰ جلسه گفت‌وگو با اهالی ادب، اندیشه و فرهنگ خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha