نرگس افضلی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: با توجه به بودجه محدود هیات کاراته، کاراتهکاها به صورت مستمر در مسابقات کشوری و استانی حضور دارند و نبود بودجه کافی با وجود هزینه های بالای مسابقات و اعزام های مکرر ورزشکاران چالش هایی را برای هیات به همراه دارد.
وی وجود خانه کاراته در استان سمنان را ضروری برشمرد و اضافه کرد: چهار مدال دریافتی رشته کاراته در المپیاد استعدادهای برتر کشور در سال ۹۸ و حضور۲ کاراته کا در اردوی تیم ملی با وجود نبود یک سالن تخصصی کاراته در استان معضل قابل توجهی است.
افضلی ادامه داد: با وجود بودجه محدود هیات کاراته استان سمنان اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری و اردوی تیم ملی متوقف نشده است اما ورزشکاران به حمایت مالی برای تامین تجهیزات حرفه ای و ایجاد انگیزه نیاز دارند.
وی با اشاره به فعالیت ۲ هزار کاراته کا در استان سمنان پیش از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: فعالیت سه داور آسیایی نشان از توانمندی ورزشکاران و کادر فنی کاراته استان سمنان است اما متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا بخش بزرگی از جامعه مربیان استان سمنان با مشکلات مالی و تعطیلی کامل باشگاه ها مواجه شدند.
افضلی خاطرنشان کرد: جامعه کاراته استان سمنان نیاز به توجه و حمایت مالی از سوی مسئولان ذیربط دارد.
رئیس هیات کاراته استان سمنان عنوان کرد: بیمه نبودن مربیان و ورزشکاران، مشکلات شغلی، تعطیلی باشگاه ها و از بین رفتن انگیزه از مهمترین مشکلات مربیان و ورزشکاران است./
نظر شما