به گزارش ایرنا، بعد از طرح موضوع شکایت «زهره کودایی» دروازه بان تیم ملی زنان ایران از اردن در پی اتهام زنی واهی درباره جنسیت او، فدراسیون فوتبال اردن در بیانیه جدیدی بر مواضع شاهزاده اردنی «علی الحسین» رئیس این فدراسیون اصرار ورزید و البته مدعی شد که با رعایت حریم خصوصی افراد این شکایت را مطرح کرده است.
این در حالی است که مضمون درخواست هیجانی مملو از خشم فدراسیون فوتبال اردن که با پیام «بیدار شوید» شاهزاده اردنی در توییتر خطاب به کنفدراسیون فوتبال آسیا منتشر شد، حاکی از توهین نه فقط به یک شخص بلکه به ورزشکاران ایرانی است.
تیم ملی فوتبال زنان ایران در سوم مهرماه امسال توانست تیم ملی فوتبال اردن را در مسابقات تاجیکستان (ورزشگاه بنیادکار تاشکند) شکست دهد و جواز حضور در رقابتهای جام ملتهای آسیا ۲۰۲۲ را دریافت کند. زنان ایرانی توانستند در ضربات پنالتی و با نتیجه ۴-۲ و با درخشش زهره کودایی، حریف خود را از پیش رو بردارند و به نظر می رسد همین درخشش بانوی دروازه بان ایران، باعث عصبانیت مقام های اردنی و طرح اتهام های احساسی آنها شد.
زهره کودایی، دختر ایران از ایل همیشه سربلند بختیاری، در جریان بازی ایران و اردن توانست با مهار دو ضربه پنالتی، نقش مهمی در صعود زنان ایرانی به مرحله نهایی جام ملتهای آسیا ایفا کند.
به دنبال این شکست اردن، رئیس فدراسیون فوتبال اردن در نامهای به کنفدراسیون فوتبال آسیا، درخواست کرد درباره جنسیت دستکم یکی از بازیکنان ایرانی تحقیق شود. نامه، تلویحا میگوید که زهره کودایی مردی است در لباس زن.
این نامه همچنین با این توضیح شاهزاده اردنی در توییتر همراه شد که «این توییت هیچ ارتباطی با توییت های قبلی من ندارد اما اگر صحیح باشد، یک مساله بسیار جدی است؛ بیدار شو کنفدراسیون فوتبال آسیا»!
حالا کنفدراسیون فوتبال آسیا می گوید نتیجه تحقیق روشن و زهره کودایی، زن است اما اردنی ها در بیانیه جدید ادعا می کنند که کنفدراسیون، هنوز رسما نامه ای به آنها در این باره نداده است!
در این بیانیه همچنین ادعا شده است که فدراسیون فوتبال اردن با حفظ محرمانگی و بدون نام بردن از شخصی خاص، اقدام به نامه نگاری کرده است اما باید از اردنی ها پرسید اگر چنین است چرا چنین هجمه ای علیه بازیکن ایرانی به راه افتاده است و چگونه بسیاری از مخالفان حضور ایران در عرصه های بین المللی، بدون اطلاع از محتوای نامه، اتهام ها و سرزنش ها را در فضای مجازی و رسانه ای متوجه زهره کودایی کردند؟
از این گذشته اگر اردنی ها درباره این موضوع بدون هیجان و عصبانیت و موضع گیری و صرفا برای روشن شدن حقیقت اقدام کرده اند چرا بیانیه رسمی فدراسیون اردن تا این حد غیردوستانه و اهانت آمیز است؟
برخی منابع می گویند زهره کودایی می گوید در نتیجه این اتهام اردنی ها و هجمه متعاقب آن در رسانه ها، ضربه روحی خورده است و درخواست غرامت یک میلیون دلاری از دولت اردن دارد.
به هر حال، بدون قضاوت درباره چنین اقدامی از سوی زهره کودایی باید گفت که هجمه به این ملی پوش ایرانی و سایر ورزشکاران افتخارآفرین کشور در بیانیه های اردنی، فقط متوجه شخص خاصی نیست.
زهره کودایی که به گفته خودش پیش از ورود به رقابت های حرفه ای زنان، با پیشه نجاری خانواده اش را اداره می کرد، نماد یک زن باغیرت ایرانی است و تلاش او و هم تیمی هایش برای دفاع از دروازه های ترویج فرهنگ پایداری و همت ایرانیان، ستودنی است. قدر مسلم این است که او و هم تیمی هایش، دختران شایسته ایران هستند و قد اراده شان بسیار بلندتر از دیوار حاشای عافیت طلبان است.
نظر شما