به گزارش خبرنگار ایرنا ظرفیت تولید این واگن های باری سالانه ۵۰۰ دستگاه ( ۲۵۰ واگن حمل غلات و ۲۵۰ واگن لبه بلند مخصوص حمل فرآورده های معدنی) در واحد تولیدی واگن سازی زرند اعلام و اعتبار صرف شده برای راه اندازی این خط تولید چهار هزار میلیارد ریال بیان شده است.
این واحد تولید واگن سازی متعلق به گروه صنعتی پلورسبز است که عمده سهامش به صندوق فرهنگیان تعلق دارد.
حسین مهرابی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در آیین افتتاح این خط تولید گفت: تحول در صنعت ریلی کشور نیازمند کمک به تامین اعتبارات و افزایش ارتباطات با شرکت های حمل و نقل ریلی کشور است و استانداری کرمان آمادگی همکاری در این حوزه را دارد.
عفت شریعتی نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: افتخار می کنیم استان کرمان و شهرستان زرند در عرصه حمل و نقل ریلی کشور نقش آفرین است؛ این شهرستان افتخار دارد در تولید این محصول سرنوشت ساز در عرصه داخلی و خارجی نقش آفرینی کند.
به گزارش ایرنا عضو هیات مدیره و معاون راه آهن جمهوری اسلامی نیز در این مراسم گفت: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ دستگاه ناوگان ریلی در کشور طی ۲ سال گذشته تولید شده که به نسبت مدت مشابه سال های قبل رشد ۶۰ درصدی داشته است.
محمدهادی ضیایی مهر افزود: بهره برداران از تولیدات داخلی واگن زرند رضایت دارند.
وی گفت: پشتیبانی از خط تولید واگن سازی زرند انجام شده و بازار را برای این تولیدکننده باز کردیم که به چشم انداز حمل و نقل ۳۰ درصد باری برسیم.
مدیرعامل گروه صنعتی پلور سبز نیز با تشریح روند تولید این مجموعه از ابتدا تاکنون که با تولید ۵۰۰ دستگاه واگن مسافربری شروع شده است گفت: از امروز ساخت ۵۰۰ دستگاه واگن باری شروع می شود.
در ادامه رئیس هیات مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان نیز با بیان اینکه سود این صندوق در شهریورماه امسال به چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است گفت که این رقم یعنی سود به میزان ۱۷ برابر شده است.
محمدهاشم رکن تهران بیان داشت: دولت چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به این صندوق بدهکار است و شرکت پلور سبز و چند شرکت از محل طلب های دولت به ما داده شده است.
شهرستان زرند در شمال استان کرمان قرار دارد.
نظر شما