به گزارش ایرنا، علیرضا شریفینژاد عصر پنجشنبه در چهارمین نشست کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راههای استان در سالن جلسات ساختمان معاونت عمرانی استانداری سمنان به فعالیتهای و اقدامات موثر دستگاههای مربوطه استان سمنان در حوزه ایمنی راهها اشاره کرد و در این زمینه از کسب رتبههای برتر سمنان در میان استانهای دیگر کشور خبر داد.
وی کسب این افتخار برای استان سمنان را برآیند همه اقدامات دستگاه های متولی عنوان کرد و تغییر ماهیت جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راههای استان و هدایت آن به سمت اقدامات ملموس و کاربردی را خواستار شد.
وی به واژگونی و خروج از جاده که علت ۴۶ درصد تصادفات منجر به فوت در استان سمنان است اشاره و تصریح کرد: اقدامات موثر و کاربردی به منظور ارتقای خدمات و ارائه امکانات استراحتگاهی در راه های استان، کاهش ۵۰ درصدی تصادفات را به همراه دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان با بیان اینکه سه هزار و ۹۰۰ کیلومتر راه مواصلاتی در استان سمنان وجود دارد، گفت: تدابیر مورد تاکید و اشاره استاندار در خصوص پیگیری و ساماندهی مجتمعهای خدماتی بین راهی استان در خدماترسانی مطلوبتر و کاهش تصادفات بسیار موثر است.
ضرورت توجه به ایمنی راهها در مدیریت شهرستانها
شریفینژاد ادامه داد: اقدامات و تصمیمگیریهای در کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راهها، با جان، مال و سلامت مردم ارتباط دارد.
وی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از اقدامات و نظارتها در محورهای مواصلاتی، باید به صورت شهرستانی صورت گیرد، گفت: فرمانداران و شهرداران رُکن اصلی و اساسی جلسات کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راهها هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان تاکید کرد: فرمانداران باید به صورت فعال در جلسات شرکت کنند و نسبت به انجام اقدامات موثر اهتمام داشته باشند.
تلفات در تصادفات جادههای استان سمنان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد کاهش داشت.//
نظر شما