به گزارش ایرنا، مهدی مودی روز شنبه در آیین افتتاح دبستان سه کلاسه حسین فتاحی در شهرک گلیان شیروان اظهار داشت: مهرماه امسال ۶ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در این استان به چرخه تحصیل بازگشتند تا نقشی در سرنوشت آینده کشور داشته باشند.
اکنون خانواده ها استقبال زیادی از آموزش حضوری فرزندان خود دارند و از ابتدای آذرماه تمامی مدارس استان حضوری برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت سلامت دانش آموزان و فرهنگیان افزود: تاکنون ۹۵ درصد فرهنگیان استان دُز اول و ۶۲ درصد دانش آموزان دُز دوم واکسن را تزریق کرده اند.
مودی در ادامه با بیان اینکه میانگین فضای آموزشی استان ۱۰ صدم درصد از کشور بیشتر شده است گفت: ولی تا استاندارد اصلی فاصله زیاد است زیرا که بسیاری از مدارس استان به دلیل نبود فضای آموزشی ۲ نوبته و به دنبال این هستیم مدرسه کانون تربیتی محله شود.
مدیرعامل موسسه خیریه مهر گیتی نیز در این آیین گفت: اکنون این موسسه در ۲۶ استان مدرسه می سازد.
زهرا گیتی نژاد با قدردانی از خیرین مدرسه ساز خاطرنشان کرد: تاکنون خیرین این شهرستان و استان پیشگام در امر مدرسه سازی بوده اند.
مدرسه خیرساز سه کلاسه روز شنبه با حضور شماری از مسولان استانی و شهرستانی در شهرک گلیان شهرستان شیروان در شرق خراسان شمالی به بهره برداری رسید.
به گزارش ایرنا، هزینه ساخت این مدرسه ۲۰ میلیارد ریال است که پنج میلیارد ریال آن توسط نیکوکار تهرانی پرداخت شده است.
این مدرسه در گستره ۸۰۰ متر مربع و با زیربنای ۲۰۷ متر مربع ساخته شده است و پیش از این دانش آموزان این شهرک محروم از فضای آموزشی مناسب بودند.
هم اینک ۳۰ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری و روستایی شیروان زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کنند.
سرانه فضای آموزشی در شهرستان شیروان، نه تنها از میانگین کشوری بلکه از متوسط استانی آن نیز پایینتر است که به ازای هر دانش آموز، ۴.۸۳ متر مربع است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما