به گزارش ایرنا از پایگاه خبری "فلسطین الیوم"، هنیه افزود که جنبش حماس تحرک سریع برای مقابله با این تصمیم انگلیس و تلاش برای به حاشیه بردن آن و محکوم کردن آن از طریق دفاتر کاری این جنبش را آغاز کرده است.
وی افزود: تلاشها برای آن که رژیم صهیونیستی نتواند از آن بهره برداری و سوء استفاده کند، ادامه خواهد یافت.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ادامه داد: تصمیم پریتی پاتل وزیر کشور انگلیس برای تروریستی خواندن حماس، تعدی جدید به مردم ما و حقوق آنها و یک اقدام محکوم و اسفبار است که بیانگر طرفداری و جانبداری انگلیس از رژیم صهیونیستی است.
هنیه این تصمیم دولت لندن را نشانگر تلاشهای رژیم صهیونیستی برای جرمانگاری مبارزه ملت فلسطین خواند.
وی در عین حال تأکید کرد که چنین تصمیمی از سوی دولت انگلیس هرگز نخواهد توانست بر جنبش، مبارزات و مردم فلسطین تأثیری برجای بگذارد.
این رهبر حماس بار دیگر تأکید کرد: این تصمیم را بی فایده می دانیم چرا که تأثیری بر جنبش، مقاومت و ملت ما نخواهد داشت و موجب نخواهد شد که ما را از دفاع از مردم و حقوق آنها با تمام ابزارهای مشروع و مقاومت همهجانبه برای آزادی، بازگشت [آوارگان] و استقلال باز دارد.
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار کرد: رهبری مقاومت است که روشهای مقابله با این تصمیم را مشخص خواهد کرد، همچنان که این تصمیم با حقوق بین الملل و حق مسلم ما در مقاومت و مبارزه برای کسب آزادی، بازگشت آوارگان و استقلال فلسطین مغایرت دارد.
وی ایستادگی مردم فلسطین و حمایت آنان از نیروهای مبارز ملیگرا را برای به شکست کشاندن تمام تصمیماتی کافی دانست که حقوق مسلم فلسطینیها از جمله حق مقاومت در برابر اشغالگری را تحت الشعاع قرار می دهد.
هنیه مشروعیت حماس را برگرفته از ملت فلسطین و مبارزات ملی آنان و آزادی خواهان جهان دانست و گفت: این تصمیمات که ماهیتی سیاسی و انتخاباتی دارد و در حمایت از اسرائیل است، هیچ تأثیر و جایگاهی در مقابل مردم، آزادگان، نخبگان و گروههای حامی فلسطین نخواهد داشت.
این مقام ارشد حماس همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که این تصمیمات دولت لندن نمیتواند مانع همدردی روز افزون مردم این کشور و به طور کلی جامعه غرب با آرمان فلسطین شود.
هنیه با اعلام این که تروریست نامیده شدن حماس در سالگرد بیانیه شوم بالفور گرفته شده است، به خاطر این بیانیه خواستار عذرخواهی دولت لندن از ملت فلسطین و مردم جهان شد و افزود سردمداران انگلیسی به جای جانبداری دوباره از رژیم صهیونیستی، از حمایت این رژیم دست بردارند.
منابع خبری انگلیس روز جمعه به نقل از پریتی پتل وزیر کشور انگلیس گزارش دادند که فعالیت جنبش حماس در این کشور بر اساس قانون «مبارزه با تروریسم» منع خواهد شد و براین اساس، هر کسی که از حماس حمایت کند، پرچم آن را برافراشته یا جلساتی برای این سازمان ترتیب دهد، قانون انگلیس را نقض کرده است.
به نوشته روزنامه تایمز، وزیر کشور انگلیس گفت که تعلق داشتن به حماس، ابراز همراهی با آن، کمک به ترتیب جلسات یا نمایش پرچم های آنان در ملا عام ۱۰ سال مجازات حبس خواهد داشت.
در واکنش به این تصمیم، جنبش حماس با انتشار بیانیه ای تروریستی خواندن خود را محکوم و خواهان محکومیت این تصمیم انگلیس شد و آن را تداوم تعدی علیه ملت فلسطین و حقوق ثابت آنها دانست که از بیش از یکصد سال پیش آغاز شد.
حسین امیرعبداللهیان وزیرامورخارجه جمهوری اسلامی ایران نیز روز جمعه تصمیم انگلیس برای تروریستی خواندن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را محکوم کرد.
نظر شما