به گزارش ایرنا، مصطفی هادی زاده روز یکشنبه در قرارگاه مقابله با آسیب های اجتماعی استان تهران افزود: آمارهای مختلفی از تعداد معتادان متجاهر این استان اعلام می شود که کمترین آن ۲۱ هزار نفر است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران اضافه کرد: اما ملاک کار ما در شورای هماهنگی رقم ۲۵ هزار معتاد متجاهر محسوب می شود.
وی یادآورشد: با توجه به ظرفیت های استان تهران برای جمع آوری و درمان این قشر به نسبت کل کشور، ۵۳ درصد معتادان متجاهر کل کشور در این استان نگهداری می شوند.
هادی زاده اظهارداشت: از این ۵۳ درصد، ۶۰ درصد فاقد هرگونه سکونتگاهی در تهران هستند و ما اصرار داریم پس از فرایند بازپروری به سرعت به استان مبدا خود بازگشت داده شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: به هر میزان که وضعیت معیشتی طی سال های گذشته سخت تر شده، به همان میزان نیز تعداد معتادان متجاهر در استان تهران افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد معتادان متجاهر این استان نسبت به ۱۰ سال گذشته دست کم سه برابر افزایش یافته است و بدون شک ادامه این روند آسیب های دیگری را به دنبال دارد.
هادی زاده ادامه داد: از میان معتادان متجاهری که هر ساله جمع آوری می کنیم، ۳۲ درصد افراد کارتن خواب غیر معتاد و در این بین تعداد قابل توجهی از میان اتباع خارجی هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با بیان اینکه نمی توانیم برای ساماندهی اتباع اقدامی کنیم، افزود: در زمان جمع آوری و غربالگری این افراد نیز پلیس اتباع حضور دارد و سعی می شود این افراد تا حد امکان به کشور مبدا خود بازگردانده شوند.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر جمعیت معتادان متجاهر زیر ۱۸ سال و بالای ۶۵ سال نیز قابل توجه است تا جایی که دست کم تعداد افراد بالای ۶۵ سال یک هزار و ۷۰۰ نفر تخمین زده می شود.
نظر شما