محمدجواد بگی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این شهرکهای صنعتی خصوصی با نام فلزات گرانبها و سنگهای قیمتی، پیشرو دیزل، فجر تیران، ناحیه تخصصی نساجی تک نصرآباد اصفهان، مهرتاک، کاویان دهاقان، طالخونچه مبارکه و ناحیه صنعتی خم پیچ خوانسار و در زمینه تولید فلزات گرانبها و سنگهای قیمتی، قطعات خودرو، تولیدات نساجی به فعالیت خواهند پرداخت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان اظهار داشت: در کنار توسعه شهرکها و نواحی صنعتی تقاضا محور و ایجاد زیرساخت های لازم به منظور استقرار سرمایه گذاران در شهرکهای صنعتی دولتی، تلاش داریم تا شهرکهای خصوصی را نیز گسترش دهیم.
وی اضافه کرد: پس از واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی خصوصی، تمامی امور از جمله تسطیح و ایجاد زیرساخت در شهرک و ساخت واحد تولیدی بر عهده سرمایه گذاران بخش خصوصی است و شرکت شهرکهای صنعتی به عنوان نماینده دولت و حاکمیت بر این موضوع نظارت میکند.
بگی یادآور شد: این استان در ۲ سال گذشته رتبه اول کشور را در جذب سرمایه گذار در شهرکها و نواحی صنعتی کسب کرد.
وی خاطرنشان کرد: زمین در اختیار شرکت شهرکهای صنعتی برای واگذاری به متقاضیان با احتساب شهرکهای خصوصی و شهرکهای جدید حدود ۱۷ هزار هکتار است که زمینه را برای جذب سرمایه گذاری در استان فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان افزود: اکنون هشت شهرک و ناحیه صنعتی خصوصی فعال شامل شهرکهای صنعتی خصوصی محمود آباد، کرون در تیران و کرون، ناحیه صنعتی رحمت آباد خوانسار، فولاد و نقش جهان در لنجان، نیوان ابتکار سایپا و فتح المبین کاشان (پارس زاگرس) در استان اصفهان وجود دارد و این استان دارای بیشترین شهرک خصوصی در کشور است.
وی بیان کرد: در مجموع حدود یکصد ناحیه و شهرک صنعتی دولتی و خصوصی در استان وجود دارد که در زمان حاضر از این تعداد ۹۰ شهرک و ناحیه صنعتی ایجاد شده و یا در حال ایجاد است که مطالعات فنی، اقتصادی و زیست محیطی آنها به اتمام رسیده و منتظر دریافت مصوبات کمیسیون زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان است.
بگی تصریح کرد: این استان از نظر تعداد شهرکها ونواحی صنعتی رتبه اول کشور را دارد و استان دوم حدود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی کمتر از استان اصفهان دارد.
بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال این استان مشغول کار هستند.
نظر شما