به گزارش ایرنا از "آسوشیتد پرس"، برونو لومر روز یکشنبه در ابوظبی به خبرنگاران گفت: ما هیچ گاه نباید هزینه انتقال آب و هوایی را دست کم بگیریم.
لمور برای گفت و گو در مورد سرمایه گذاریهای مختلف فرانسه در امارات در زمینههایی چون زیرساخت بنادر، سوخت هیدروژن و انرژی تجدیدپذیر به ابوظبی سفر کرده است.
امارات به صورت عمومی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۵۰ سطح تولید گازهای گلخانهای خود را به صفر خواهد رساند.
اگر چه امارات سعی میکند خود را پیشرو در توجه به مسائل زیست محیطی در منطقه نشان دهد اما اقتصاد آن همچنان به تولید و صادرات محصولات نفتی وابسته است.
لومر به چالشهای پیش روی اقتصادهای صنعتی در صورت دور شدن از سوخت ارزانقیمتی که از خلیج فارس تولید میشود اشاره کرد.
وی بیان کرد: ما نمیخواهیم افراد با کمترین درآمد هزینه انتقال از نفت ارزان قیمت به سمت انرژیهای تجدید پذیر را پرداخت کنند. برای کمتر کردن فاصله با انتقال انرژی، سرمایه گذاری در تکنولوژیهای جدید لازم است.
امارات و فرانسه در سالهای اخیر روابط خود را گسترش دادهاند. شرکتهای بزرگ دفاعی و هوایی فرانسوی در امارات حضور گسترده دارند و حدود ۳۰ هزار فرانسوی در امارات زندگی میکنند.
لمور که یک متحد نزدیک امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه است مدعی شد واکسناسیون گسترده در فرانسه به دستیابی به رشد اقتصادی ۶. ۲۵ درصد این کشور کمک خواهد کرد.
وی در خصوص وضع قرنطینه برای کنترل کرونا یادآور شد: ما در موقعیت سایر کشورهای اروپایی قرار نداریم. قرنطینه یک تاثیر بسیار منفی بر اقتصاد دارد و این امری است که ما میخواهیم از آن دوری کنیم.
به گزارش ایرنا، کشورهای جهان در تاریخ ۲۳ آبان، به توافق تازهای دست یافتند که قصد دارد تا مصرف زغال را بهعنوان بدترین عامل گازهای گلخانهای کاهش دهد. در این توافق همچنین بر کاهش سریعتر انتشار آلایندهها تصریح شده و به کشورهای در حال توسعه وعده کمکهای مالی بیشتری را برای سازگاری با آثار تغییرات اقلیمی داده شده است.
کشورهای جهان شنبه شب به توافق تازهای دست یافتهاند که قصد دارد تا مصرف زغال را بهعنوان بدترین عامل گازهای گلخانهای کاهش دهد. در این توافق همچنین بر کاهش سریعتر انتشار آلایندهها تصریح شده و به کشورهای در حال توسعه وعده کمکهای مالی بیشتری را برای سازگاری با آثار تغییرات اقلیمی داده شده است.
بر اساس تازهترین تحقیقات صورت گرفته جهان با وجود وعدههایی که در اجلاس گلاسکو مطرح شد، با اهداف مربوط به محدودسازی افزایش گرمای زمین، فاصله زیادی دارد. طبق تحقیقات صورت گرفته دنیا به سمت ۲.۴ درجه سانتیگراد افزایش دما پیش میرود که فراتر از ۱.۵ درجهای است که کشورها به آن متعهد شدهاند.
تهران- ایرنا- کمتر از یک هفته از توافق ۲۰۰ کشور جهان برای افزایش مبارزه با تغییرات اقلیمی، وزیر دارایی فرانسه اخطار داد که هزینه انتقال از منابع کنونی انرژی بسیار بالاتر از انتظارات خواهد بود.
اخبار مرتبط
-
انتقاد فعال نوجوان سوئدی از ۳۰ سال وعدههای پوچ برای حل بحران اقلیمی
تهران – ایرنا - «گرتا تانبرگ» دختر نوجوان سوئدی فعال در حوزه زیست محیطی روز سه شنبه در افتتاحیه…
-
بلومبرگ: اجلاس گلاسکو ضمانت اجرایی چندانی ندارد
تهران- ایرنا- تارنمای بلومبرگ در باره اجلاس تغییرات آب و هوایی کاپ ۲۶ در گلاسکو نوشت که با…
-
جانسون: زنگ مرگ نیروگاههای زغالسنگ در اجلاس گلاسکو به صدا درآمد
لندن – ایرنا – نخست وزیر انگلیس که حساب ویژه ای روی اجلاس آب و هوایی گلاسکو باز کرده و امیدوار…
-
هشدار گوترش در آستانه پایان اجلاس آب و هوایی گلاسکو
لندن – ایرنا – دبیرکل سازمان ملل متحد در آستانه پایان بیستو ششمین اجلاس آبوهوایی گلاسکو (کاپ۲۶)…
نظر شما