به گزارش ایرنا، «فواد حسین» وزیر خارجه عراق که بارها در مناسبت های متعدد به صراحت گفته است عراق مخالف عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است در نشست «گفت و گوی منامه» با یک رسانه صهیونیستی مصاحبه کرد.
این اقدام با واکنش های متعددی در داخل عراق روبرو شد و موجی از محکومیت ها را به دنبال داشت.
وزارت امور خارجه عراق از زبان «احمد الصحاف» سخنگوی این وزراتخانه بر موضع ثابت و حامی عراق در قبال قضیه فلسطین و «رد هرگونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی» تاکید کرد.
الصحاف تاکید کرد که یک رسانه (صهیونیستی) به نام یک موسسه رسانه ای دیگر (جعل عنوان) چنین مصاحبه ای را انجام داده است.
این اولین بار نیست که عده ای تلاش می کنند تحت پوشش ها و نام های دیگر، عراق را به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بکشانند.
در کنفرانس اربیل نیز که اوایل مهرماه در اربیل اقلیم کردستان عراق برگزار شد نامی گمراه کننده تحت عنوان «صلح و بازپس گیری»برای آن نشست انتخاب شده بود. عده ای هم با حمایت برخی کشورهای شیخ نشین حوزه خلیج فارس اقدام به سخن گفتن درباره عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی کردند؛ رویدادی که تقریبا همه جریان ها و گروه های سیاسی و دینی عراق، آن را محکوم کردند و خواستار برخورد با برگزار کنندگان آن شدند تا جایی که حکومت اقلیم کردستان عراق نیز به این کنفرانس واکنش نشان داد و مجبور شد در این باره توضیحی دهد و وزارت داخلی اقلیم کردستان در بیانیهای مدعی شد کنفرانس برگزار شده زیر نام «السلام و الاسترداد» (صلح و بازپسگیری) بدون آگاهی و موافقت و مشارکت مقام های اقلیم برگزار شده است.
در جریان نشست منامه که عملیات فریب را با نام زیباسازی شده «گفت و گو» دنبال می کند اتفاق مشابهی در راستای سازش و عقب نشینی مقابل توسعه طلبی رژیم صهیونیستی رخ داد اما سوال اساسی این است: چه کسی مسئول چینش صحنه فریبکارانه برای کشاندن عراق به تله عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است؟
با وجود تاکید فواد حسین وزیر خارجه عراق مبنی بر رد هر گونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، چه چیزی رویداد بحرین را متقاعد به چینش صحنه فریب کرده است؟
مسئولیت استفاده شبکه صهیونیستی از پوشش دروغین برای پیشبرد سیاست های صهیونیستی با چه طرف هایی است؟ آیا بحرین به عنوان یکی از پیشتازان روند عقب نشینی و سازش، می تواند از مسئولیت فریب شانه خالی کند؟
بغداد-ایرنا- عراق بارها بر موضع اصولی خود مبنی بر رد هر گونه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تاکید کرده است اما به نظر می رسد برخی دولتهای منطقهای تلاش دارند با شگردهای مختلف فریبکارانه بغداد را به سوی روند سازش سوق دهند.
اخبار مرتبط
-
عمار حکیم کنفرانس صهیونیستی اربیل را محکوم کرد
تهران – ایرنا - «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق با انتشار پیامی برگزاری کنفرانس صلح…
-
عادی سازی روابط عراق با رژیم صهیونیستی؛ این کوچه بن بست است
بغداد– ایرنا– طرح بسترسازی برای عادی سازی روابط بین عراق با رژیم صهیونیستی که تحت عنوان انحرافی…
-
عراق: رابطه با اسرائیل برقرار نخواهد شد
تهران – ایرنا – دفتر نخست وزیری عراق در بیانیهای اعلام کرد: دولت عراق نشست نمایندگان برخی…
-
دولت عراق حکم بازداشت عوامل برگزاری کنفرانس اربیل را صادر کرد
تهران – ایرنا – مقام های بغداد اعلام کردند که عاملان برگزاری کنفرانس عادی سازی روابط با رژیم…
نظر شما