کیت تشخیص کرونا میکروبیوم دهان را اندازه‌گیری می‌کند

تهران - ایرنا - مطالعات محققان برای اولین بار نشان می‌دهد کیت‌های خانگی تشخیص کرونا که حاوی نوعی مواد نگهدارنده باشند، با استفاده از نمونه بزاق می‌توانند ارگانیسم‌های میکروسکوپی دهان را نیز اندازه‌گیری کنند.

به گزارش روز جمعه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری ساینس، مطالعه محققان دانشگاه راجرز در آمریکا نشان می‌دهد کیت‌های تشخیص خانگی کرونا که حاوی مواد نگهدارنده باشند می‌توانند میکروب‌های دهان را نیز اندازه‌گیری کنند. مواد نگهدارنده موجود در کیت‌های تشخیصی برای حفظ مواد ژنتیکی (RNA) ویروس استفاده می‌شود تا بتواند با سرعت بیشتری تشخیص را امکان‌پذیر کند.

این مطالعه با بررسی نمونه ۲۲ داوطلب نشان می‌دهد مواد نگهدارنده موجود در کیت‌های تشخیصی تصویر پایداری از میکروبیوم در اختیار قرار می‌دهند. این قابلیت امکان مطالعه رابطه میکروب‌های دهان و ریه و ویروس کرونا را برای ابداع درمان‌های جدید فراهم می‌کند. کیت‌هایی که فاقد این مواد نگهدارنده باشند، امکان اندازه‌گیری باکتریوم دهان را ندارند.

محققان بر این باورند که داروهای مبتنی بر پروبیوتیک با توجه به محیط باکتریایی دهان می‌توانند در توسعه درمان موثر کرونا، مفید باشد.

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

 این مطالعه در نشریه  NPJ Biofilms and Microbiomes منتشر شده است.     

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha